پنیر پیتزا
پنیر پیتزا

تولید محصول تاپینگ پیتزا کم چرب – پرچرب – فست فود وزن 2000 گرم در سال 1401

تاپینگ پیتزا با استفاده از چربی گیاهی تولید می شود . در واقع اگر بیشتر از 3 درصد از چربی پنیرپیتزا از نوع گیاهی باشد باید بجای پنیر پیتزا از واژه تاپینگ پیتزا استفاده شود . استفاده از چربی گیاهی با توجه به مقاومت حرارتی بالاتر نسبت به چربی حیوانی می تواند باعث جلوگیری از ایجاد اسید چرب ترانس در محصول در حین حرارت شود . مجموعه مانی ماس از تابستان 1401 شروع به تولید این محصول در سه مدل کم چرب ، پرچرب ، پرچرب ویژه فست فود با بسته بندی سلفون و وزن 2000 گرم نموده است .

نظری ثبت نشده است

ثبت نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

We are using cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our Privacy Policy.
Homeدسته بندی هاAccount
Search