پنیر اسپاد
پنیر اسپاد

تولید محصول پنیر خامه ای اسپاد مانی ماس در سال 1401

پنیر خامه ای از دسته پنیرهای نرم و قابل پخش است که دارای طعم ملایمی می باشد. از آنجا که در تهیه پنیر خامه ای مانی ماس علاوه بر شیر، کاملا از خامه استفاده می شود، لذا محصول نهایی دارای بافت یکنواخت و نرم و طعم دلچسب خامه ای می باشد.

پنیر خامه ای یکی از محصولات استراتژیک مجموعه مانی ماس می باشد لذا پس از مطالعات فراوان، تصمیم بر این شد که جهت بهبود کیفیت نگهداری، پنیر خامه ای جدیدی با نام اسپاد در ظروف تهیه شده با تکنولوژی T-IML ، تولید گردد. این ظروف با ممانعت کامل از تاثیرات منفی نفوذ اکسیژن بر تازگی محصولات لبنی و همچنین دارا بودن 100% UV ، امکان حفظ خواص ارگانولپتیک محصولات پرچرب را فراهم می‌کند. اسپاد به معنی ارتش قدرتمند می باشد .

از جمله خواص پنیر خامه ای اسپاد مانی ماس :

حاوی ویتامین A و ویتامین B2

منبع آنتی اکسیدان‌های مورد نیاز بدن

حاوی لاکتوز کمتر نسبت به سایر لبنیات

نظری ثبت نشده است

ثبت نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

We are using cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our Privacy Policy.
Homeدسته بندی هاAccount
Search