دوغ-ترش
دوغ-ترش

تولید محصول جدید – دوغ ترش وزن 1500 سی سی در سال 1400

دوغ یکی از سـالم‌ترین و پر کاربردترین نوشیدنی‌های سنتی ایران است . ایـن نــوشـیدنی برخـلاف آبمیوه‌های صـــنعتی و نـوشـابه‌های گـازدار بــرای کـودکان بالای یـک سـال مـناسـب بوده و می‌تواند پروتئین، چربی، ویتامین‌هایB، D، کلسیم و هم چنین آب مــورد نـیاز بـدن انــســان را تا حـدودی تـامین کند . دوغ مانند ماست ، حاوی مـیکروارگانیسم‌های زنـده و مفیدی است که از رشد و تکثیر بسیاری از باکتری‌های مضر در دستگاه گوارش جلوگیری می‌کند. دوغ ترش به دلـیـل وجــود مــقــادیــر ز یــاد اســید لاکـتیک در مــقــایسه با دوغ های معمولی می تــواند نـقش بسزایی در ســلامت پــوست و هــم چــنین اسـتـحـکام اســتــخـوان ها و ماهیچه ها داشته باشد .

فواید : کاهش سطح کلسترول خون  /   کاهش سطح فشار خون  /  تقویت سیستم گوارشی بدن /  تقـویــت اسـتـخـوان هـا / بهبود سلامت دهان و دندان  /  هـضـم آسـان

نظری ثبت نشده است

ثبت نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

We are using cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our Privacy Policy.
Homeدسته بندی هاAccount
Search