کیک تر فرانسوی
کیک تر فرانسوی

آموزش کیک تر فرانسوی

شما هم عاشق شیرینی و دسر های خوشرنگ فرانسوی هستید؟ کیک‌های‌ فرانسوی از لذیذترین کیک‌های دنیا محسوب می شوند. اینگونه که هم از دور دل می‌برند و هم از نزدیک! مزه ناب و تازگی این کیک به دلیل وجود شیر کم چرب مانی ماس در مخلفاتش می باشد.


مواد لازم:

  • تخم مرغ: 3عدد
  • شکر:1 پیمانه
  • آرد سفید:⅕ پیمانه
  • شیر پرچرب:  ½ پیمانه
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: ¼ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک تر فرانسوی


  1. مرحله اول: تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر شکسته و ¼ قاشق وانیل اضافه کنید. با همزن برقی خوب میکس کرده و کم کم شکر قهوه ای را ترکیب کنید.
  2. مرحله دوم: در ظرفی جدا پودر قهوه و آب جوش را مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کنید و نصف پیمانه شیر را در ترکیب بریزید.
  3. مرحله سوم: آرد و بکینگ پودر ترکیب شده را الک کنید، به ساختار مواد اضافه و پس از ریختن روغن، به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.

  4. مرحله چهارم: با مخلوط آب و شکر روی کیک را مرطوب کرده و با خامه و توت فرنگی تزئین کنید. کیک تر فرانسوی شما آماده سرو می باشد. نوش جان!!

نظری ثبت نشده است

ثبت نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

We are using cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our Privacy Policy.
Homeدسته بندی هاAccount
Search