دسر انار
دسر انار

آموزش تهیه دسر انار مخصوص پذیرایی شب یلدا

دسرها از جذاب ترین خوراکی ها محسوب می شود و معمولا در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه می توان آنها را تهیه کرد. لازمه داشتن یک مهمانی شیک و منحصر به فرد، دسری خوشمزه و خوش رنگ است. دسری که علاوه بر لعابدار بودن، بتواند با طعمی فراموش نشدنی، مهمان ها را جذب خود کند.


مواد لازم:

  •  انار دانه شده: 3 عدد
  • پودر ژله انار: 2 عدد
  • آب جوش: 4 لیوان
  • خامه صبحانه: ۱پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • شیر: 1 لیوان
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
  • آب سرد: 1 لیوان

طرز تهیه دسر انار مخصوص شب یلدا


  1. مرحله اول ژله انار و آب جوش را مخلوط کنید. دانه های انار را در ظرف دلخواه ریخته و مایع ژله را به آن اضافه کنید، در آخر به یخچال انتقال دهید.
  2. مرحله دوم پودر ژلاتین و آب سرد را ترکیب کنید. یک عدد خامه را با شکر مخلوط کرده و پس از افزودن شیر، مرتب هم بزنید.
  3. مرحله سوم مایع ژلاتین را به خامه و شیر اضافه کرده و روی ژله انار بریزید. در نهایت به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد میل کنید. نوش جان!!

نظری ثبت نشده است

ثبت نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

We are using cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our Privacy Policy.
Homeدسته بندی هاAccount
Search