آموزش کیک تر فرانسوی
شما هم عاشق شیرینی و دسر های خوشرنگ فرانسوی هستید؟ کیکهای فرانسوی از لذیذترین کیکهای دنیا محسوب می شوند. اینگونه که هم از دور دل میبرند و هم از نزدیک! مزه ناب و تازگی این کیک به دلیل وجود شیر کم چرب مانی ماس در مخلفاتش می باشد.
مواد لازم:
- تخم مرغ: 3عدد
- شکر:1 پیمانه
- آرد سفید:⅕ پیمانه
- شیر پرچرب: ½ پیمانه
- روغن مایع: نصف پیمانه
- بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
- وانیل: ¼ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک تر فرانسوی
مرحله اول
تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر شکسته و ¼ قاشق وانیل اضافه کنید. با همزن برقی خوب میکس کرده و کم کم شکر قهوه ای را ترکیب کنید.
مرحله دوم
در ظرفی جدا پودر قهوه و آب جوش را مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کنید و نصف پیمانه شیر را در ترکیب بریزید.
مرحله سوم
آرد و بکینگ پودر ترکیب شده را الک کنید، به ساختار مواد اضافه و پس از ریختن روغن، به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.
مرحله چهارم
با مخلوط آب و شکر روی کیک را مرطوب کرده و با خامه و توت فرنگی تزئین کنید. کیک تر فرانسوی شما آماده سرو می باشد. نوش جان!!