دسر

آموزش کیک تر فرانسوی


شما هم عاشق شیرینی و دسر های خوشرنگ فرانسوی هستید؟ کیک‌های‌ فرانسوی از لذیذترین کیک‌های دنیا محسوب می شوند. اینگونه که هم از دور دل می‌برند و هم از نزدیک! مزه ناب و تازگی این کیک به دلیل وجود شیر کم چرب مانی ماس در مخلفاتش می باشد.

نوشته های مشابه

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 3عدد
  • شکر:1 پیمانه
  • آرد سفید:⅕ پیمانه
  • شیر پرچرب:  ½ پیمانه
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: ¼ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک تر فرانسوی

 

مرحله اول

تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر شکسته و ¼ قاشق وانیل اضافه کنید. با همزن برقی خوب میکس کرده و کم کم شکر قهوه ای را ترکیب کنید.

مرحله دوم

در ظرفی جدا پودر قهوه و آب جوش را مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کنید و نصف پیمانه شیر را در ترکیب بریزید.

مرحله سوم

آرد و بکینگ پودر ترکیب شده را الک کنید، به ساختار مواد اضافه و پس از ریختن روغن، به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.

مرحله چهارم

با مخلوط آب و شکر روی کیک را مرطوب کرده و با خامه و توت فرنگی تزئین کنید. کیک تر فرانسوی شما آماده سرو می باشد. نوش جان!!

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا