-
پودر MPC
رطوبت:حداکثر ۶ درصد اسیدیته% :۰/۱۳-۰/۱۵ لاکتوز% ۱۸-۳۰/۹ چربی% : حداکثر ۳ پروتئین% :۶۲-۶۷ خاکستر% : حداکثر ۸/۵ کلیفرم: <10 اشرشیا…
-
پودر آب پنیر
رطوبت : حداکثر ۵ درصد PH: < 1.5 لاکتوز: حداقل ۶۱ درصد چربی: حداکثر ۲ درصد پروتئین: حداقل ۵ درصد…
-
پودر پرمیت
رطوبت% :حداکثر ۵ Ph :حداقل ۶ لاکتوز% حداقل ۶۰ چربی% : حداکثر ۱ پروتئین% :حداقل ۵.۵ خاکستر% : حداکثر ۹/۵…
-
پودر شیر خشک پرجرب
رطوبت : ۴-۴/۵ درصد ذرات سوخته :دیسک آ لاکتوز: ۴۵-۵۵ درصد چربی% : ۰/۵-۱/۴ درصد پروتئین: >32 درصد> خاکستر: ۶-۸…
-
پودر شیرخشک کم چرب
رطوبت:حداکثر ۶ درصد اسیدیته% :۰/۱۳-۰/۱۵ لاکتوز% ۱۸-۳۰/۹ چربی% : حداکثر ۳ پروتئین% :۶۲-۶۷ خاکستر% : حداکثر ۸/۵ کلیفرم: <10 اشرشیا…