پودر MPC

(0 نظرات)

  • رطوبت:حداکثر ۶ درصد
  • اسیدیته% :۰/۱۳-۰/۱۵
  • لاکتوز% ۱۸-۳۰/۹
  • چربی% : حداکثر ۳
  • پروتئین% :۶۲-۶۷
  • خاکستر% : حداکثر ۸/۵
  • کلیفرم: <10
  • اشرشیا کلی:منفی
  • توتال کانت: حداکثر ۱۰۰۰۰۰
  • کپک و مخمر:حداکثر ۱۰۰
  • 1 سال ماندگاری

 

وزن : 15 کیلوگرم

 

پودر MPC مانی ماس کنسانتره پروتئین شیر است که از شیر تازه تهیه می گردد و به خاطر تکنولوژی بسیار مطلوب تولید از حلالیت فوق العاده ای برخوردار است . این پودر دارای پروتئین ، کازئین و همچنین پروتئین های محلول و قابل جذب بتا – لاکتا گلوبین ، آلفا – لاکتا لبومین و ایمونو گلوبین بوده و ارزش غذایی بالایی دارد، به همین جهت برای بالا بردن ماده خشک و ایجاد ویسکوزیته قوی و بهبود دهنده کامل بافت در محصولات لبنی و گوشتی کاربرد دارد و می تواند جایگزین استابیلایزر و کازئینات سدیم باشد

نظرات کاربران:

0.0 میانگین امتیاز Rated (0)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
ارسال نظر

هنوز نظری ثبت نشده است.