پودر پرمیت

(0 نظرات)

  • رطوبت% :حداکثر ۵
  • Ph :حداقل ۶
  • لاکتوز% حداقل ۶۰
  • چربی% : حداکثر ۱
  • پروتئین% :حداقل ۵.۵
  • خاکستر% : حداکثر ۹/۵
  • کلیفرم: <10
  • اشرشیا کلی:منفی
  • توتال کانت: حداکثر ۲۰۰۰۰
  • استافیلوکوکوس:منفی
  • 2 سال ماندگاری

 

وزن : 20 کیلوگرم

 

پودر پرمیت مانی ماس از آب پنیر تازه پرمیت به روش افشان تهیه می گردد که در صنایع لبنی، شیرینی و شکلات سازی، نانوایی، فراورده های گوشتی، انواع اسنک و پفک و دسرها کاربرد دارد.

نظرات کاربران:

0.0 میانگین امتیاز Rated (0)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
ارسال نظر

هنوز نظری ثبت نشده است.