پودر شیر خشک پرجرب

(0 نظرات)

  • رطوبت : ۴-۴/۵ درصد
  • ذرات سوخته :دیسک آ
  • لاکتوز: ۴۵-۵۵ درصد
  • چربی% : ۰/۵-۱/۴ درصد
  • پروتئین: >32 درصد>
  • خاکستر: ۶-۸ درصد
  • PH: حدود 4.60
  • کلیفرم: 10>
  • اشرشیا کلی:منفی
  • توتال کانت: کمتر از ۲۰۰۰۰
  • استافیلوکوکوس:منفی
  • 2 سال ماندگاری

 

وزن : 25 کیلوگرم

پودر شیرخشک بدون چربی مانی ماس از شیر تازه گاو پس از عملیات تغلیظ در خشک کن های پاششی به دست می آید و از نوع شیرخشک درجه یک و فاقد هرگونه ذرات خارجی است که در صنایع لبنی، غلات، گوشت، شیرینی و شکلات، کلوچه و بیسکوئیت سازی و صنایع نانوایی و غذاهای آماده کاربرد دارد.

نظرات کاربران:

0.0 میانگین امتیاز Rated (0)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
ارسال نظر

هنوز نظری ثبت نشده است.