پودر آب پنیر

(0 نظرات)

  • رطوبت : حداکثر ۵ درصد
  • PH: < 1.5
  • لاکتوز: حداقل ۶۱ درصد
  • چربی: حداکثر ۲ درصد
  • پروتئین: حداقل ۵ درصد
  • خاکستر: حداکثر ۹/۵ درصد
  • کلیفرم: <10
  • اشرشیا کلی:منفی
  • توتال کانت: حداکثر ۱۰۰۰۰۰
  • استافیلوکوکوس:منفی
  • 2 سال ماندگاری

 

وزن : 20 کیلوگرم

پودر آب پنیر مانی ماس به دلیل خصوصیات عملکردی و پروتئین بالا منحصر به فرد بوده و به عنوان جایگزین مناسب برای پودر شیرخشک فرموله در محصولات غذایی به کار می رود و در صنایع گوشتی، لبنی و بستنی، انواع اسنک و پفک و فراورده های حجیم شده، کیک و کلوچه، بیسکوئیت، ماکارونی، شکلات و آب نبات کاربرد دارد.

نظرات کاربران:

0.0 میانگین امتیاز Rated (0)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
ارسال نظر

هنوز نظری ثبت نشده است.