
پودر آب پنیر
- رطوبت% :حداکثر ۵
- < Ph : 5/1
- لاکتوز% حداقل ۶۱
- چربی% : حداکثر ۲
- پروتئین% :حداقل ۵
- خاکستر% : حداکثر ۹/۵
- کلیفرم:<10
- اشرشیا کلی:منفی
- توتال کانت: حداکثر ۱۰۰۰۰۰
- استافیلوکوکوس:منفی
پودر آب پنیر مانی ماس به دلیل خصوصیات عملکردی و پروتئین بالا منحصر به فرد بوده و به عنوان جایگزین مناسب برای پودر شیرخشک فرموله در محصولات غذایی به کار می رود و در صنایع گوشتی، لبنی و بستنی، انواع اسنک و پفک و فراورده های حجیم شده، کیک و کلوچه، بیسکوئیت، ماکارونی، شکلات و آب نبات کاربرد دارد.

مانی ماس 20 کیلویی