0 0
کیک ژله ای توت فرنگی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1 بسته پودر کیک توت فرنگی
مواد لازم ذکر شده روی بسته پودر کیک برای تهیه کاستارد:
4 عدد تخم مرغ
225 گرم پنیر خامه ای
1 قوطی (حدود 380 گرم) شیر عسلی
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
برای تهیه ژله:
2 بسته پودر ژله توت فرنگی
4 پیمانه شیر

کیک ژله ای توت فرنگی

استفاده از شیر مانی ماس

  • 70 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

Ingredients

  • مواد لازم ذکر شده روی بسته پودر کیک برای تهیه کاستارد:

دستور پخت

Share

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود. یک قالب باندت (حلقه ای) به حجم ۱۵ پیمانه را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. مایه کیک توت فرنگی را طبق دستور نوشته شده روی بسته پودر کیک توت فرنگی آماده کنید و داخل قالب باندت ذکر شده بریزید. قالب را تکان بدهید تا سطح مایه کیک صاف شود.

( بازدید کل : 1,584 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود. یک قالب باندت (حلقه ای) به حجم ۱۵ پیمانه را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. مایه کیک توت فرنگی را طبق دستور نوشته شده روی بسته پودر کیک توت فرنگی آماده کنید و داخل قالب باندت ذکر شده بریزید. قالب را تکان بدهید تا سطح مایه کیک صاف شود.

2
انجام شد

حال لایه کاستارد را تهیه کنید. شیر، تخم مرغ، شیر عسل، اسانس وانیل برتر و پنیر خامه ای را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کرم یکدستی حاصل شود. مایه کاستارد را با حرکت دایره ای به طور یکنواخت داخل قالب و روی مایه کیک توت فرنگی بریزید. در ضمن پخت جای این دو لایه با هم عوض خواهد شد.

3
انجام شد

روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید. داخل یک قالب یا تابه بزرگتر به ارتفاع ۵ سانت آب جوش بریزید و قالب باندت را داخل آن قرار دهید. دو قالب را با هم در فر بگذارید. بعد از ۵۰–۶۰ دقیقه که کیک کاملاً پخته شد و با فشردن خلال دندان در آن، خلال تمیز بیرون آمد آن را از فر خارج کنید. نیم ساعت صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس قالب کیک را از شب تا صبح در یخچال بگذارید تا کاملاً خنک شود.

4
انجام شد

کیک را از قالب خارج کنید و در یک بشقاب برگردانید. آن را دوباره در یخچال بگذارید تا ژله آماده شود. دو پیمانه شیر را همراه با پودر ژله توت فرنگی در یک قابلمه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. وقتی شیر جوش آمد دو سه دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا پودر ژله به طور کامل در شیر حل شود.

5
انجام شد

مایع را از یک صافی رد کنید و در کاسه‌ای بریزید. دو پیمانه شیر دیگر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا مایع قدری خنک شود. کیک را مجدداً داخل قالب باندت برگردانید. یک قیف و ماسوره آماده کنید. نوک ماسوره را به آرامی بین کیک و قالب جا بدهید. مایع ژله را داخل قیف بریزید. وقتی کیک در مایع ژله شناور شد ماسوره را خارج کنید. کمی از ژله مایع را برای روی کیک نگه دارید.

6
انجام شد

قالب را دوباره در یخچال بگذارید و کمی بعد بقیه ژله مایع را نیز روی آن بریزید. بعد از دو ساعت کیک ژله ای توت فرنگی آماده می‌شود. برای خارج کردن آن از قالب، دیواره‌های قالب را چند ثانیه در مقابل باد گرم سشوار قرار دهید.

مانی چف

قبلی
ساندی شکلات
بعدی
کیک ماکارونی و پنیر
previous
ساندی شکلات
next
کیک ماکارونی و پنیر