0 0
کیش پنیری بدون کراست

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
180 گرم پنیر سوئیسی
120 گرم پنیر خامه ای
1 پیمانه پنیر کاتیج
¾ پیمانه شیر
¼ پیمانه کره
¼ پیمانه آرد
¼ پیمانه پیازچه
6 عدد گوجه گیلاسی
5 عدد تخم مرغ
3 ورقه ژامبون گوشت
3 قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمزان
½ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
½ قاشق چای‌خوری نمک
½ قاشق چای‌خوری سس خردل دیجون

کیش پنیری بدون کراست

استفاده شیر و کره و پنیر خامه ای مانی ماس

کشور:
  • 50 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • آسان

Ingredients

دستور پخت

Share

کره را در ظرفی روی حرارت متوسط ذوب کنید. آرد را در کره ذوب شده بریزید و مرتب آن‌ها را هم بزنید تا کامل با هم مخلوط شوند. زمانی که مخلوط شروع به حباب زدن کرد، شیر را اضافه کنید. این مخلوط را هر چند وقت یک‌بار هم بزنید و زمانی که غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید؛ اجازه دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه خنک شود.

( بازدید کل : 172 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

کره را در ظرفی روی حرارت متوسط ذوب کنید. آرد را در کره ذوب شده بریزید و مرتب آن‌ها را هم بزنید تا کامل با هم مخلوط شوند. زمانی که مخلوط شروع به حباب زدن کرد، شیر را اضافه کنید. این مخلوط را هر چند وقت یک‌بار هم بزنید و زمانی که غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید؛ اجازه دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه خنک شود.

2
انجام شد

فر را با دمای 176درجه سانتی‌گراد گرم کنید. پنیر کاتیج، بیکینگ پودر، نمک و سس خردل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3
انجام شد

تخم‌مرغ‌ها را در ظرف دیگری بزنید؛ سپس پنیر خامه‌ای، مخلوط پنیر کاتیج، سس شیر و کره، پنیر سوئیسی و پنیر پارمزان را به‌آرامی به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و به‌خوبی با آن‌ها مخلوط کنید.

4
انجام شد

گوجه‌های گیلاسی را از وسط نصف و ژامبون‌ها را خرد کنید.

5
انجام شد

کف یک ظرف پای را چرب کنید و مخلوط آماده شده را در آن بریزید. روی مواد، از پیازچه‌های خرد شده و ژامبون خرد شده بریزید. نیمه‌های گوجه گیلاسی‌ها را به طوری که سمت بریده شده آن‌ها رو به بالا باشد، روی همه مواد قرار دهید.

6
انجام شد

ظرف را در فر قرار دهید و غذا را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که پف کند و طلایی شود بپزید. در این هنگام اگر چاقو را در میان آن بزنید، بدون اینکه مواد به آن بچسبد، بیرون می‌آید. غذا را به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید و بعد آن را سرو کنید.

مانی چف

قبلی
شیرینی لیمویی حلقه ای
بعدی
خورشت مرغ با ماست
previous
شیرینی لیمویی حلقه ای
next
خورشت مرغ با ماست