0 0
کیش میگو

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
12 گرم نشاسته ذرت
2 عدد تخم مرغ
100 گرم خامه صبحانه
0.25 عدد جوزهندی
1 حبه سیر
0.5 عدد لیموترش
1 عدد پیازچه
50 گرم میگو
50 گرم کلم بروکلی
10 میلی لیتر سرکه بالزامیک
20 گرم سس مایونز
20 میلی لیتر روغن
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
1 عدد کدو سبز
100 میلی لیتر شیر

کیش میگو

استفاده از شیر مانی ماس

ویژگی ها:
  • کم کالری
  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • آسان

Ingredients

دستور پخت

Share

مواد اولیه را بشویید. رگ کمر میگو را جدا کنید. سیر را بالبه پهن چاقو له کنید و آن را ریز برش دهید. کدو را با پوست از وسط نصف کنید و به شکل نیم‌دایره برش دهید. پیازچه را ریز خرد کنید. لیمو را از وسط نصف کنید. نیمی از جوز هندی را رنده کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

( بازدید کل : 597 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

مواد اولیه را بشویید. رگ کمر میگو را جدا کنید. سیر را بالبه پهن چاقو له کنید و آن را ریز برش دهید. کدو را با پوست از وسط نصف کنید و به شکل نیم‌دایره برش دهید. پیازچه را ریز خرد کنید. لیمو را از وسط نصف کنید. نیمی از جوز هندی را رنده کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

2
انجام شد

در ظرفی، سرکه بالزامیک و نیمی از سیر و آب لیمو را با هم ترکیب کنید و میگو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید میگو به مدت نیم ساعت در این ترکیب استراحت کند.

3
انجام شد

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید. میگوها را از مواد بیرون آورده و به همراه کمی روغن، باقیمانده سیر و جوز هندی در تابه به مدت 3 دقیقه تفت دهید.

4
انجام شد

کدو و بروکلی را به تابه اضافه کنید.

5
انجام شد

در ظرفی شیر، خامه، تخم‌مرغ‌ها، نشاسته ذرت و کمی نمک را با هم مخلوط کنید.

6
انجام شد

در قالب مافین مقداری از مخلوط میگو را ریخته و مابقی قالب را با ترکیب آردی پر کنید سپس قالب را در فر قرار دهید تا روی مافین طلایی شود. قالب را از فر بیرون آورید، وقتی قالب کمی خنک شد کیش را از قالب جدا کنید و با سس مایونز سرو کنید. نوش جان

مانی چف

قبلی
شله زرد
بعدی
پیتزا مخلوط مخصوص
previous
شله زرد
next
پیتزا مخلوط مخصوص