0 0
کشک بادمجان

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
250 گرم بادمجان
0.5 گرم زردچوبه
0.5 عدد قرص گوشت
10 گرم پیاز داغ
0.5 گرم نعناخشک
10 گرم گردو
6 گرم شکر
100 گرم کشک
7.5 میلی لیتر روغن
7.5 میلی لیتر زعفران

کشک بادمجان

استفاده از کشک مانی ماس

ویژگی ها:
  • کم کالری
کشور:
  • 20 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share
( بازدید کل : 651 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. گردو را ریز خرد کنید اما چند عدد را برای تزیین نگه دارید.سیر را خلالی خرد کنید.

2
انجام شد

روی سطح بادمجان ها را با چنگال سوراخ کنید سطح آنرا با فرچه چرب کنید.

3
انجام شد

بادنجان ها را در فر قرار داده تا کاملا کبابی شوند.در صورتیکه طعم کبابی بیشتری را می پسندید بادنجان ها را روی باربیکیو یا شعله پخش کن با حرارت ملایم گاز کباب کنید.

4
انجام شد

در تابه ای جداگانه حاوی روغن داغ سیر را تفت دهید ، مقداری را برای تزیین نگه دارید. زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.بادنجان ها را به آن اضافه کنید.شکر و پیاز داغ را به بادنجان اضافه کنید.

5
انجام شد

گردو را به بادنجان اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید سپس به میزان دلخواه کشک را به بادنجان اضافه کنید.

6
انجام شد

برای تزیین کشک بادنجان مقداری از کشک را نگه دارید و به سه قسمت تقسیم کنید.به یک قسمت بازعفران اضافه کنید وبه قسمت دیگرکمی نعنا داغ نعنا داغ اضافه کنید .حال با سه رنگ کشک و گردو و نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ کشک بادنجان را تزیین کنید.

مانی چف

قبلی
سولفه بادمجان
بعدی
لازانیا بامرغ و اسفناج
previous
سولفه بادمجان
next
لازانیا بامرغ و اسفناج