0 0
چیکن فلورنتینی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
200 گرم سینه مرغ
50 گرم قارچ
100 گرم پنیر گودا
100 گرم خامه صبحانه
50 گرم پنیر لبنه
40 گرم خردل
30 گرم خردل دیژون
25 گرم کره
5 عدد گوجه خشک
1 حبه سیر
1 عدد لیموترش
20 گرم اسفناج
به مقدار لازم فلفل سیاه
به مقدار لازم نمک
100 میلی لیتر روغن سرخ کردنی

چیکن فلورنتینی

استفاده از پنیر لبنه و کره مانی ماس

  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

سینه مرغ را از وسط برش دهید سپس در تابه ای حاوی روغن به آرامی بپزید تا مغز پخت شود

( بازدید کل : 125 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

سینه مرغ را از وسط برش دهید سپس در تابه ای حاوی روغن به آرامی بپزید تا مغز پخت شود

2
انجام شد

سپس 20 گرم خامه وخردل رقیق ،نمک ، فلفل و سیر به مرغ اضافه کنید و درتابه را بگذارید تا مرغ بامواد پخته و مزه دار شود و پس از مزه دار شدن سیر را خارج کنید تا در سس رنده شود.

3
انجام شد

اسفناج را نواری برش داده و در تابه ای جداگانه قارچ اسلایس شده و اسفناج به همراه مقداری نمک و فلفل را تفت دهید تا خوب بپزدسپس تابه را از روی گاز بردارید و نصف پنیر را اضافه کنید تا مقداری آب شود.

در تابه ای که سینه مرغ در آن قرار دارد را بر دارید و مواد را روی یکی از برش های سینه مرغ بگذارید و برش دیگر را روی مواد قرار دهید و با سیخ چوبی آن را نگه دارید ومقداری پنیر ویک عدد گوجه خشک خرد شده را روی مرغ ریخته و در تابه را بگذارید تا پنیر کاملا آب شود و برای تهیه سس اقدام کنید .

4
انجام شد

در تابه ای داغ کره را به همراه گوجه خشک و سیر تفت دهید سپس خامه پنیر لبنه و خردل دیژون را به همراه مقداری فلفل و نمک و آب لیمو ترش به تابه اضافه کنید هم بزنید تا مواد یکدست شود و مقداری غلظت بگیرد

سپس مرغ را در ظرفی بگذارید سس گرم را روی مرغ بریزید و سرو نمایید.

مانی چف

قبلی
پاستا و رولت مرغ اسفناج
بعدی
شاک شوکا
previous
پاستا و رولت مرغ اسفناج
next
شاک شوکا