0 0
چیز کیک انار

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
150 گرم کره
300 گرم بیسکویت پتی بور شکلاتی
4 عدد تخم مرغ
1گرم وانیل
200 گرم شکر
400 گرم پنیر خامه ای
2 سوپخوری قاشق پودرژلاتین
60 میلی لیتر آب
1 بسته کوچک ژله انار
350 میلی لیتر آب انار

چیز کیک انار

استفاده ماست و کره و پنیر خامه ای مانی ماس

  • 10 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • آسان

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده سازی زیر کیک: کف قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را کمی چرب کنید. بیسکوییت را با گوشت کوب یا دستگاه غذا ساز کاملا پودر کنید و با کره آب شده گرم مخلوط کنید و در قالب ریخته و پهن کنید و با گوشت کوب آن را کف قالب فشرده کنید و به مدت یک ربع داخل فریزر بگذارید.

( بازدید کل : 518 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده سازی زیر کیک: کف قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را کمی چرب کنید. بیسکوییت را با گوشت کوب یا دستگاه غذا ساز کاملا پودر کنید و با کره آب شده گرم مخلوط کنید و در قالب ریخته و پهن کنید و با گوشت کوب آن را کف قالب فشرده کنید و به مدت یک ربع داخل فریزر بگذارید.

2
انجام شد

آماده سازی تخم مرغ: زرده های تخم مرغ را جدا کنید و با شکر و وانیل را درجه بالای همزن به مدت َیک دقیقه هم بزنید.

3
انجام شد

ژلاتین: در یک کاسه استیل آب سرد ریخته و پودر ژلاتین را روی آب ریخته و روی بخار کتری قرار بدهید تا ژلاتین آب شود. سپس مخلوط زرده را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه روی بخار هم بزنید.

4
انجام شد

پایان آماده سازی مواد: پنیر و ماست را به مخلوط بالا اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس مواد آماده شده را در قالب روی بیسکوییت بریزید و در فریزر قرار بدهید.

5
انجام شد

آماده سازی رویه ژله: آب انار و پودر ژله انار را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا ژله کاملا حل شود.

6
انجام شد

پایان پخت: انار را دان کنید و دانه های انار را روی مایه پنیری پخش کنید و مواد ژله را روی آن بریزید و قالب را در فریزر بگذارید تا ژله ببندد. بعد از بستن ژله چیز کیک شما آماده است. برش های مثلثی بدهید و نوش جان کنید.

قبلی
بادمجان شکم پر
بعدی
رولت خرما
previous
بادمجان شکم پر
next
رولت خرما