0 0
چیز کیک آلمانی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
۱ قاشق چایخوری بکین پودر
کمی نمک
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ عدد رنده پوست لیمو ترش
۱ عدد تخم مرغ
۱/۴ پیمانه شکر
۱۰۰ گرم کره
مواد بالایی کیک
۶ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه شکر
۵۰۰ گرم پنیر خامه ای
۱ عدد رنده پوست لیمو ترش
۳ قاشق سوپخوری آبلیمو
۵۰۰ گرم ماست خامه ای
۱/۲ قاشق سوپخوری آرد ذرت

چیز کیک آلمانی

استفاده کره و پنیر خامه ای مانی ماس

  • 50 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

  • مواد بالایی کیک

دستور پخت

Share

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا می کنیم.

( بازدید کل : 2,632 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

طرز تهیه لایه زیرین کیک

آرد، شکر، بکین پودر، نمک، وانیل و رنده پوست لیمو را در کاسه بزرگی می ریزیم.
کره و تخم مرغ را اضافه کرده و خمیر را رویهم می آوریم و کمی ورز می دهیم.
در کیسه پلاستیکی قرارداده و بمدت نیمساعت استراحت می دهیم.
یک عدد قالب دایره به قطر ۲۰ سانتیمتر را با ورقه روغنی می پوشانیم.
خمیر را با وردنه به ضخامت ۱ سانتیمتر باز کرده و در ته قالب قرار می دهیم، بوسیله چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد می کنیم.
درطبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و بمدت ۳۰ دقیقه آن را می پذیم.

2
انجام شد

طرز تهیه لایه بالایی کیک

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا می کنیم.
زرده را با شکر و رنده پوست لیموترش بوسیله همزن برقی زده تا کمی پف کند.
آبلیمو، آرد ذرت، ماست خامه ای و پنیر خامه ای را اضافه کرده و کمی می زنیم.
در کاسه تمیزی سفیده ها را زده تا پف کند.
سفیده زده شده را با مخلوط زرده و پنیر به آرامی مخلوط می کنیم.
مواد را روی بیسکویت آماده شده در قالب می ریزیم. دور قالب را با ورقه آلومینیوم ( طبق تصویر )می پوشانیم تا گرما مستقیما با قالب تماس نداشته باشد.
در فر با دمای ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه آماده می کنیم.
سپس فر را خاموش کرده، در فر را نیمه باز نگه می داریم تا کیک کمی خنک شود.
بعد از خنک شدن از فر خارج کرده و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مانی چف

قبلی
بورانی لبو
بعدی
دلمه بادمجان با گوشت مرغ و پنیر
previous
بورانی لبو
next
دلمه بادمجان با گوشت مرغ و پنیر