0 0
پیتزا پانی نیز

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1 عدد نان کایسر یا همبرگر
55 گرم پنیر موزارلا رنده شده
20 گرم پنیر پارمسان
100 گرم کمپوت گوجه
1 حبه حبه سیر
0.5 عدد هویج
0.25 عدد خیار
0.5 عدد کاهو
0.25 عدد لیموترش
0.25 عدد کدو سبز
0.25 دسته ریحان سبز
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
به مقدار لازم روغن

پیتزا پانی نیز

استفاده از پنیر پیتزای مانی ماس

ویژگی ها:
  • تند
  • 35دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share
( بازدید کل : 245 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. کدو ها را به صورت اریب و نسبتاً نازک برش بزنید. پوست سیر را بکنید و خرد کنید. نان ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. موزارلا را به قطعاتی کوچک خرد کنید. برگهای ریحان را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید. لیمو را چهارقاچ کنید و هسته های آن را خارج کنید.پوست هویج ها را بکنید و آن را به صورت حلقه هایی نازک خرد کنید. کاهو را بشویید و برگهای آن را خرد کنید. خیارها را به صورت حلقه ای خرد کنید.

2
انجام شد

پخت کدو: 1 قاشق غذاخوری روغن را در تابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید تا داغ شود. کدو و نیمی از سیر را داخل تابه بریزید و بانمک و فلفل مزه دار کنید و 3 تا 5 دقیقه آنها را زیرورو کنید تا کدو ها نرم شوند و تقریباً طلایی شوند. تابه را از روی حرارت بردارید و تابه را با دستمال تمیز کنید.

3
انجام شد

پخت سس گوجه: در زمان پخت کدو، 2 قاشق چایخوری روغن را در قابلمه ای کوچک بریزید تا داغ شود. باقی سیر را داخل قابلمه بریزید و با نمک و فلفل طعم دار کنید.30 ثانیه تا 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود سپس کنسرو گوجه را داخل قابلمه بریزید و 4 تا 6 دقیقه تفت دهید تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و بانمک و فلفل مزه دار کنید.

4
انجام شد

آماده سازی ساندویچ: نان ها را روی صفحه ای تمیز قرار دهید.نیمی از موزارلا رابین نان ها تقسیم کنید. کدو، برگ ریحان، 1.3 از پنیر پارمسان،1.3 از سس گوجه و باقی پنیر موزارلا را روی نان بریزید و بانمک و فلفل مزه دار کنید و نان دیگر را روی مواد قرار دهید.

5
انجام شد

پخت پانینیز: 1 قاشق غذاخوری روغن را در تابه ی بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. ساندویچ ها را داخل تابه بگذارید و یک قابلمه سنگین روی ساندویچ ها بگذارید تا تحت فشار قرار بگیرند. هر طرف آنها را به مدت 4 تا 6 دقیقه بپزید تا طلایی شوند و پنیر آب شود.اگر تابه خشک به نظر میرسد 1 قاشق غذاخوری روغن به تابه اضافه کنید. ساندویچ ها را به تخته برش منتقل کنید.

6
انجام شد

سالاد: در زمان پخت ساندویچ، باقی پارمسان و آب کل لیمو را در کاسه مخلوط کنید و بانمک و فلفل مزه دار کنید. 2 قاشق روغن را به تدریج به مخلفات اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کنید. قبل از سرو غذا کاهو، هویج، خیار و سس را با هم مخلوط کنید و بانمک و فلفل مزه دار کنید.

مانی چف

قبلی
استیک و سالاد هندی
بعدی
آش رشته
previous
استیک و سالاد هندی
next
آش رشته