0 0
پولنتا

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
4 پیمانه آب
1 و 1/4 قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه آرد ذرت زرد
2 قاشق غذاخوری کره
1/4 پیمانه پنیر خامه‌ای

پولنتا

استفاده کره و پنیر خامه ای مانی ماس

  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • آسان

Ingredients

دستور پخت

Share

۴ پیمانه آب را همراه با یک و نیم قاشق چایخوری نمک داخل یک تابه بزرگ بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید (حدود ۵ دقیقه). وقتی آب به جوش آمد آرد ذرت را به تدریج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملاً در آب حل شود و هیچ گلوله‌ای از آرد ذرت در آن باقی نماند.

( بازدید کل : 78 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

۴ پیمانه آب را همراه با یک و نیم قاشق چایخوری نمک داخل یک تابه بزرگ بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید (حدود ۵ دقیقه). وقتی آب به جوش آمد آرد ذرت را به تدریج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملاً در آب حل شود و هیچ گلوله‌ای از آرد ذرت در آن باقی نماند.

2
انجام شد

وقتی مایع شروع به غلیظ شدن کرد شعله را خیلی کم کنید. کره را اضافه کنید، درب تابه را ببندید و بگذارید ۲۵ دقیقه روی همان شعله ملایم بماند. در این مدت مرتب مواد را هم بزنید تا به کف تابه نچسبند (حدوداً هر ۵–۶ دقیقه).

3
انجام شد

در آخر پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط حل شود. پولنتای پنیری شما آماده است. البته می‌توانید آن را بچشید و اگر دوست داشتید مقدار نمک یا پنیر خامه‌ای آن را بیشتر کنید.

مانی چف

قبلی
آش عباسعلی
بعدی
چیکن پارمسان با پاستا
previous
آش عباسعلی
next
چیکن پارمسان با پاستا