0 0
پاستا و رولت مرغ اسفناج

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1 عدد سینه مرغ
100 گرم پاستا
1 حبه سیر
60 گرم اسفناج
0.5 قاشق سوپخوری کره
به مقدار لازم نمک
25 گرم پنیر لبنه
10 گرم نخود
25 گرم پنیر پارمسان
7.5 میلی لیتر روغن زیتون

پاستا و رولت مرغ اسفناج

استفاده از پنیر لبنه و کره مانی ماس

ویژگی ها:
  • سبزیجات
  • 30 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • آسان

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده سازی مواد اولیه: فر را در دمای 250 درجه قرار دهید و روشن کنید تا فر گرم شود. مواد اولیه را بشویید. قابلمه ای حاوی آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سیر را رنده کنید. نخود فرنگی را ریز خرد کنید.

( بازدید کل : 197 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه: فر را در دمای 250 درجه قرار دهید و روشن کنید تا فر گرم شود. مواد اولیه را بشویید. قابلمه ای حاوی آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سیر را رنده کنید. نخود فرنگی را ریز خرد کنید.

2
انجام شد

آماده سازی مواد اسفناجی: 2 قاشق چایخوری روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. اسفناج ها را به تابه اضافه کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. اسفناج ها را داخل آبکش بریزید و با فشار قاشق آب آن را بگیرید. اسفناج ها را روی تخته برش قرار دهید و آن را کاملا خرد کنید و اسفناج خرد شده را داخل کاسه بریزید. سیر، نخود سبز، نیمی از پنیر پارمسان و کمی روغن را به کاسه حاوی اسفناج اضافه و مخلوط کنید.

3
انجام شد

آماده سازی رولاتینی: کف سینی فر را به کمی روغن چرب کنید. مرغ ها را با دستمالی تمیز خشک کنید و هر دو طرف آن را به نمک و فلفل آغشته کنید و کف سینی فر بگذارید. مواد اسفناجی را بین مرغ ها تقسیم و روی آنها پخش کنید. سینه ها را رول کنید و سیخ ها را داخل مرغ ها فرو کنید تا باز نشوند.

4
انجام شد

پخت رولاتینی: سینه های مرغ رول شده را به مدت 14 تا 16 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا بپزند. سینی را از فر خارج کنید و روی سینی فر قرار دهید تا به مدت 5 دقیقه سرد شود.

5
انجام شد

پخت پاستا: در زمان پخت رولاتینی، پاستا را داخل آب درحال جوش بریزید پس از 10 تا 12 دقیقه جوشیدن پاستا، (زمانی که پاستا نرم شود ولی تغییر شکل ندهد.) 1.2 فنجان از آب پاستا را بردارید و باقی پاستا را آبکش کنید. پاستا را مجدد داخل قابلمه بریزید.

6
انجام شد

سرو غذا: در زمان پخت رولاتینی، کره را به همراه نیمی از آب پاستا داخل قابلمه حاوی پاستا بریزید. مواد را روی شعله نسبتا زیاد به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا مواد مخلوط شوند. اگر پاستا خشک به نظر میرسد میتوانید باقی آب پاستا را به آن اضافه کنید. شعله را خاموش کنید و پنیر ماسکارپونه و کمی نمک و فلفل به پاستا اضافه کنید. رولاتینی ها را از فر خارج کنید و هر کدام را از عرض به صورت حلقه ای به چهار قسمت تقسیم کنید. پاستا ها را بین بشقاب ها تقسیم کنید و رولاتینی را روی مرغ ها قرار دهید. باقی پارمسان را روی پاستا بریزید. نوش جان!

مانی چف

قبلی
مینی همبرگر خانگی
بعدی
چیکن فلورنتینی
previous
مینی همبرگر خانگی
next
چیکن فلورنتینی