0 0
پاستا راویولی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1 حبه سیر
1 شاخه ریحان سبز
250 گرم گوجه فرنگی
0.5 عدد قرص گوشت
0.5 عدد جوزهندی
0.5 عدد پیاز
0.01 گرم زعفران
100 گرم آردنول
1 عدد تخم مرغ
50 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند)
40 گرم اسفناج
5 گرم گشنیز
15 گرم کره

پاستا راویولی

استفاده از کره مانی ماس

  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

مواد اولیه را شسته و گوجه و پیاز را پوست بکنید.پیاز را نگینی ریز خرد کنید.سبزی ها را خرد کنید.جوز هندی را رنده کنید تا یک قاشق چایخوری جوز رنده شده داشته باشید.سیر را رنده کنید.قرص گوشت را خرد کنید.

( بازدید کل : 437 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

مواد اولیه را شسته و گوجه و پیاز را پوست بکنید.پیاز را نگینی ریز خرد کنید.سبزی ها را خرد کنید.جوز هندی را رنده کنید تا یک قاشق چایخوری جوز رنده شده داشته باشید.سیر را رنده کنید.قرص گوشت را خرد کنید.

2
انجام شد

آرد سفید و نمک را با هم مخلوط کنید و به صورت یک تپه کوچک درآورید و وسط آن گودالی درست کنید.دو تخم مرغ را داخل گودال بیندازید و آرام آرام به کمک چنگال زرده ها را درون آرد هم بزنید.آنقدر این کار را ادامه دهید تا خمیر حاصل شود. مقداری آب گرم را به آرامی به خمیر اضافه کنید و خوب آنرا ورز دهید تا سفت شود.روی خمیر را پوشانده و بگذارید 15 دقیقه استراحت کند.زمانی خمیر به اندازه کافی استراحت کرده که وقتی خمیر را با وردنه باز کنیم و وردنه را برداریم خمیر به سمت جای اول خود برنگردد.

3
انجام شد

در زمان استراحت خمیر در تابه ای گوشت چرخکرده راهمراه با کره بریزید و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت قهوه ای شود. اسفناج،تخم مرغ،جعفری ،نمک و پنیر پیتزا را به مخلوط گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید و 5 دقیقه تفت دهید.مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

4
انجام شد

به کمک وردنه خمیر را روی تخته آشپزی پهن کنید .ضخامت خمیر باید 2-3 میلیمتر باشد.به کمک یک قاشق از مخلوط گوشت بردارید و روی خمیرها قرار دهید.روی گوشت را با تکه ای دیگر از خمیر بپوشانید و به کمک چنگال در حاشیه آنها شیار ایجاد کنیدو راویولی ها را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خشک شوند

5
انجام شد

خمیر را توسط کاتر قلب یا شکل دلخواهتان برش دهید و مقداری از مخلوط گوشتی را وسط آن قرار دهید و یک برش خمیر دیگر را روی آن قرار داده و با لبه چنگال لبه راویولی را میبندیم.

6
انجام شد

قابلمه ای را پر از آب کرده و یک قاشق نمک در آن بریزید و بگذارید بجوشد. وقتی آب بجوش آمد راویولی ها را با احتیاط درون آب بیاندازید و اجازه دهید 10 دقیقه بپزد. تا خمیر راویولی ها نرم و ترد شود.سپس راویولی ها را با سس گوجه سرو کنید.

مانی چف

قبلی
کیک ماکارونی و پنیر
بعدی
پاستا لینگوئینی با سبزیجات پریماورا
previous
کیک ماکارونی و پنیر
next
پاستا لینگوئینی با سبزیجات پریماورا