0 0
مینی همبرگر خانگی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
3 عدد نان همبرگری مینی
1 حبه سیر
0.5 دسته نعنا
3 برگ کاهو
0.5 عدد خیار
0.5 عدد لیموترش
0.5 عدد پیاز
1 قاشق چایخوری ادویه مخلوط
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ
0.25 تکه پنیر لبنه
140 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند)

مینی همبرگر خانگی

استفاده از پنیر لبنه مانی ماس

ویژگی ها:
  • تند
  • کم کالری
کشور:
  • 30 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. نانها را از وسط بازکنید. پوست سیر را بکنید و یکی از سیرها را برش بزنید و دیگری را ریز خردکنید و با گوشه چاقو آن را له کنید. خیار را از طول برش بزنید و با استفاده از قاشق هسته های آن را خارج کنید و سپس آنها را به صورت خلالی برش بزنید. برگ نعنا را از ساقه جدا کنید و سپس برگها را به خوبی خردکنید. برگهای کاهو را از مغز آن جدا کنید. پوست زردرنگ لیمو را رنده کنید تا 2 قاشق چایخوری پوست لیمو داشته باشید. لیموها را چهارقاچ کنید و هسته های آن را جدا کنید. پوست پیاز را بکنید و آن را از وسط دو قسمت کنید. نیمی از پیاز را به صورت نیم دایره برش بزنید و باقی آن را به شکل مکعبهایی ریز خردکنید

( بازدید کل : 538 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. نانها را از وسط بازکنید. پوست سیر را بکنید و یکی از سیرها را برش بزنید و دیگری را ریز خردکنید و با گوشه چاقو آن را له کنید. خیار را از طول برش بزنید و با استفاده از قاشق هسته های آن را خارج کنید و سپس آنها را به صورت خلالی برش بزنید. برگ نعنا را از ساقه جدا کنید و سپس برگها را به خوبی خردکنید. برگهای کاهو را از مغز آن جدا کنید. پوست زردرنگ لیمو را رنده کنید تا 2 قاشق چایخوری پوست لیمو داشته باشید. لیموها را چهارقاچ کنید و هسته های آن را جدا کنید. پوست پیاز را بکنید و آن را از وسط دو قسمت کنید. نیمی از پیاز را به صورت نیم دایره برش بزنید و باقی آن را به شکل مکعبهایی ریز خردکنید

2
انجام شد

پخت آروماتیک: 2 قاشق چایخوری روغن را داخل تابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید تا داغ شود. سیر خردشده و پیاز ریز شده را داخل تابه بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا عطر آنها به مشام برسد و تقریباً نرم شوند. ادویه، پوست لیمو و نیمی از نعنا خردشده را داخل تابه بریزید و 30 ثانیه تا 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شوند. مواد را به صورت یک لایه نازک داخل ظرف دیگری بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا که خنک شوند. با یک دستمال تمیز کف تابه را تمیز کنید.

3
انجام شد

آماده سازی سس و سالاد: در زمان خنک شدن آروماتیک، سیر له شده، نیمی از پنیر لبنه، آب دو قاچ لیمو و باقی نعنا را داخل کاسه ای کوچک بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. خیار و پیاز خردشده به مقدار موردعلاقه خودتان داخل کاسه بریزید وهم بزنید تا مخلوط شوند. سس، باقی پنیر لبنه و آب دوتکه لیموی دیگر را داخل کاسه ای دیگر بریزید، خوب مخلوط کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

4
انجام شد

پخت همبرگر: گوشت و آروماتیک خنک شده را در کاسه ای باهم مخلوط کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. مواد را خوب باهم مخلوط کنید و سپس آنها را به 6 دسته مساوی تقسیم کنید. گوشتها را کف دست گرد کنید و با فشار آنها را به شکل همبرگر درست کنید. 2 قاشق چایخوری روغن کف تابه ای که برای پخت آروماتیک استفاده کردید بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود سپس آنها را داخل تابه بگذارید و هر طرف آن را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا به اندازه دلخواه شما پخته شوند (ممکن است آنها را برشته تر دوست داشته باشید پس میتوانید آنها را بیشتر بپزید) سپس تابه را تمیز کنید.

5
انجام شد

پخت نان : 2 قاشق چایخوری روغن را داخل تابه ای که برای پخت همبرگر درست کردید بریزید و روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید تا داغ شوند. برای جلوگیری از سوختن روغن، چند نان را همزمان داخل تابه بگذارید هر طرف نان را 1 تا 2 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس نانها را روی سطحی تمیز قرار دهید.

6
انجام شد

آماده سازی ساندویچ :کاهوها را بین نانها تقسیم کنید. هر برگر را روی یک نان قرار دهید و با یک قاشق سس کچاپ و لبنه روی آنها بریزید و با سالاد خیار سرو کنید. نوش جان!

قبلی
ماهی قزل آلا با سالاد سیب زمینی خامه ای
بعدی
پاستا و رولت مرغ اسفناج
previous
ماهی قزل آلا با سالاد سیب زمینی خامه ای
next
پاستا و رولت مرغ اسفناج