• Home
  • دسر
  • موس وانیلی با ژله کاکائویی
0 0
موس وانیلی با ژله کاکائویی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
5 قاشق غذاخوری شکر
7 گرم پودر ژلاتین
5 قاشق غذاخوری شیر
1 پیمانه آب سرد
برای تهیه موس وانیلی:
1 پیمانه شیر
1/2 قاشق چایخوری وانیل
14 گرم پودر ژلاتین
1 پیمانه+2 قاشق غذاخوری شکر
450 گرم ماست
220 گرم خامه پرچرب

موس وانیلی با ژله کاکائویی

استفاده از ماست مانی ماس

  • 20 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • آسان

Ingredients

  • برای تهیه موس وانیلی:

دستور پخت

Share

موس وانیلی با یک لایه ژله کاکائویی روی آن یکی از شیک‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین دسرهاست که می‌تواند به شکل‌های مختلفی با انواع توت‌های رنگارنگ زیبا تزیین شود. تهیه موس وانیلی کار دشواری نیست و وقت زیادی هم نمیگیرد. فقط باید بعد از آماده شدن چند ساعت در یخچال برود تا کامل بسته شود. موس وانیلی با ژله کاکائویی برای سرو در مهمانی‌ها هم انتخاب خیلی خوبی است و به خوبی جای دسری خوشمزه و زیبا را در سر سفره‌های شما پر می‌کند.

( بازدید کل : 129 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

اول از همه، ژله کاکائویی را آماده کنید. ۵ قاشق شکر، ۵ قاشق کاکائو و ۷ گرم ژلاتین را در یک شیرجوش یا قابلمه کوچک بریزید و با هم مخلوط کنید. ۱ پیمانه آب سرد و ۵ قاشق شیر به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید. شیرجوش را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا مایع به جوش بیاید. در این مدت هم مرتب هم بزنید تا کاکائو گلوله نشود. بعد از روی شعله بردارید و بگذارید تا به دمای اتاق برسد (حدود ۱ ساعت و نیم).

2
انجام شد

برای تهیه موس وانیلی، ۱ پیمانه شیر، نصف قاشق چایخوری وانیل و ۱۴ گرم ژلاتین را داخل شیرجوش تمیزی بریزید و مخلوط کنید. آن را روی شعله متوسط قرار دهید و همزمان هم بزنید تا زمانی که از مایع بخار بلند شود (ولی قل نزند). از روی شعله بردارید صبر کنید کمی خنک شود (تا زمانی که گرم باشد ولی داغ نباشد. برای سرد شدن سریع‌تر می‌توانید آن را به ظرف دیگری منتقل کنید).

3
انجام شد

وقتی مخلوط شیر دیگر داغ نبود، ۱ پیمانه خامه را در کاسه بزرگی بریزید و حدود ۲ دقیقه با سرعت بالای همزن برقی بزنید تا کمی فرم بگیرد. در کاسه دیگری شکر و ماست را بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس خامه را به آن اضافه کنید و مواد را زیر و رو نمایید. شروع کنید به هم زدن با سرعت کم همزن و به تدریج مخلوط شیر را اضافه کنید. ۳۰ ثانیه به هم زدن ادامه دهید تا مطمئن شوید همه مواد به خوبی با هم مخلوط شده‌اند.

4
انجام شد

موس وانیلی نسبتاً سریع خودش را می‌گیرد، پس بلافاصله آن را در ۶ کاسه یا لیوان شیشه‌ای بریزید و در یخچال قرار دهید تا قدری سفت شود (حدود نیم ساعت). بعد روی هر کدام به آرامی ۳–۴ قاشق از سس کاکائوی ژله‌ای را بریزید. اگر دوست دارید تعدادی توت یا تمشک روی آن‌ها بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شوند (۴–۵ ساعت).

مانی چف

قبلی
سوپ گوجه فرنگی (تومات(
بعدی
کیک دارچینی آسان
previous
سوپ گوجه فرنگی (تومات(
next
کیک دارچینی آسان