0 0
ماهی قزل آلا با سالاد سیب زمینی خامه ای

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1 عدد خیارشور
0.5 حبه سیر
0.5 عدد سیب زمینی
1 تکه فیله ماهی قزل آلا
1 قاشق غذاخوری ماست
0.25 عدد لیموترش
30 گرم اسفناج
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
15 میلی لیتر روغن

ماهی قزل آلا با سالاد سیب زمینی خامه ای

استفاده از ماست مانی ماس

ویژگی ها:
  • سبزیجات
کشور:
  • 30 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده سازی مواد اولیه : قابلمه ای بزرگ را از آب نمک پر کنید و روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوش آید.مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. .خیار شور را بسیار ریز خرد کنید(تقریبا له شود). سیر را پوست بکنید و یکی از آنها را بسیار نازک برش بزنید و حبه دیگر را بسیار ریز خرد کنید تا تقریبا له شود. سیب زمینی را به شکل مکعب هایی درشت برش بزنید.لایه رویی پیاز را بکنید و خرد کنید.

( بازدید کل : 297 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه : قابلمه ای بزرگ را از آب نمک پر کنید و روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوش آید.مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. .خیار شور را بسیار ریز خرد کنید(تقریبا له شود). سیر را پوست بکنید و یکی از آنها را بسیار نازک برش بزنید و حبه دیگر را بسیار ریز خرد کنید تا تقریبا له شود. سیب زمینی را به شکل مکعب هایی درشت برش بزنید.لایه رویی پیاز را بکنید و خرد کنید.

2
انجام شد

جوشاندن سیب زمینی :زمانی که آب نمک داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد میتوانید سیب زمینی ها را داخل آن بریزد.10 تا 12 دقیقه سیب زمینی ها را بجوشانید(تا زمانی که چنگال به راحتی داخل آن فرو رود.).سپس سیب زمینی ها را آب کشی کنید و آنها را زیر آب سرد بگیرید .سپس آنها را به کاسه ای متوسط منتقل کنید و 5 دقیقه اجازه دهید تا آنها خنک شوند.

3
انجام شد

پخت قزل آلا: در زمان خنک شدن سیب زمینی ها ، مقداری روغن زیتون را در تابه ای بزرگ، روی حرارت نسبتا زیاد داغ کنید. ماهی ها را با حوله ای تمیز خشک کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس ماهی را داخل تابه قرار دهید(ابتدا قسمت پوست دار ماهی را سرخ کنید)و هر طرف ماهی را 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا زمانی که طلایی رنگ شود(البته مقدار پختگی ماهی متناسب با ذائقه شما میباشد.) .ماهی ها را به بشقاب سرو منتقل کنید.

4
انجام شد

آماده سازی سالاد سیب زمینی: خیارشور،سیر له شده،سس مایونز،ماست ، و آب نصف لیمو ترش را به کاسه ی سیب زمینی ها اضافه کنید.مخلفات را هم بزنید تا مخلوط شوند و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

5
انجام شد

تابه ای که برای پخت ماهی استفاده کرده بودید تمیز کنید و مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید و روی شعله نسبتا زیاد قرار دهید تا داغ شود.قسمت سفید پیازچه و سیر را داخل تابه بریزید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید یا تا زمانی که نسبتا طلایی شوند.اسفناج را به تابه اضافه کنید،پس از یک تفت از روی شعله بردارید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا اسفناج کمی نرم شود.سپس با نمک فلفل طعم دار کنید.(اگر اسفناج شروع به آب انداختن کرد، سریع آن را به بشقابی دیگر منتقل کنید تا پختن متوقف شود.). مقداری آب لیمو روی مخلفات بریزید.

6
انجام شد

ماهی و سیب زمینی و اسفناج را بین دو بشقاب تقسیم کنید و با یک چهارم لیمو تزئین کنید.نوش جان!

قبلی
سالاد لبو اسفناج
بعدی
مینی همبرگر خانگی
previous
سالاد لبو اسفناج
next
مینی همبرگر خانگی