0 0
لازانیا بامرغ و اسفناج

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
100 گرم فیله مرغ
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
100 گرم اسفناج
.05 عدد پیاز
2 ورق لازانیا
0.25 عدد قرص مرغ
30 میلی لیتر روغن
10 گرم کره
50 گرم آرد گندم
0.25 عدد جوزهندی
50 میلی لیتر شیر
100 گرم خامه صبحانه
.5 عدد قاشق چایخوری زردچوبه
5 گرم جعفری
50 گرم پنیر موزارالای تازه
2 عدد قارچ

لازانیا بامرغ و اسفناج

ویژگی ها:
  • سبزیجات
  • کم کالری
  • 35دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده سازی مواد اولیه فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد اولیه را بشویید وخشک کنید.چربی های اضافی مرغ را جدا کنید و آن را به شکل مکعبی خرد کنید. قارچ ها را از پهلو برش بزنید طوری که شکل آنها به خوبی دیده شود.پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید. اسفناج را به صورت قطعات ریز و درشت خرد کنید.برگهای جعفری را از ساقه جدا کنید و ریز خرد کنید؛

( بازدید کل : 285 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد اولیه را بشویید وخشک کنید.چربی های اضافی مرغ را جدا کنید و آن را به شکل مکعبی خرد کنید. قارچ ها را از پهلو برش بزنید طوری که شکل آنها به خوبی دیده شود.پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید. اسفناج را به صورت قطعات ریز و درشت خرد کنید.برگهای جعفری را از ساقه جدا کنید و ریز خرد کنید؛

2
انجام شد

آماده سازی لازانیا ورقهای لازانیا را داخل کاسه ای حاوی آب گرم و مقداری نمک بریزید. پس از 4 دقیقه( یا تا زمانی که لازانیا ها نرم شوند) آنها را آبکش کنید؛

3
انجام شد

پخت مرغ و اسفناج در تابه ای متوسط دو قاشق روغن بریزید و روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید تا داغ شود. پیاز را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس مرغ را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. در طول تفت دادن مرغ، زردچوبه را به تابه بیافزایید. اسفناج را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود سپس مخلوط را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید

4
انجام شد

آماده سازی سس کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. آرد را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس شیر را به تدریج به تابه بیافزایید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود. جوز هندی را رنده کنید و به همراه قرص عصاره مرغ به مخلوط آرد بیافزایید. بگذارید شیر کمی بخار شود و سس یکدستی حاصل شود. تابه را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزایید و هم بزنید سپس آن را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید؛

5
انجام شد

چیدن لازانیا کف ظرف سرامیکی (ظرف قابل استفاده در فر) رابا یک لایه سس بشامل بپوشانید. سپس یک ورق لازانیا کف ظرف بچینید. روی ورقه یک لایه سس بریزید. سپس مخلوط اسفناج را روی سس بریزید. روی مخلوط را با پنیر موزارلابپوشانید و ورقه دیگری روی مواد بگذارید. به همین ترتیب، مراحل را ادامه دهید تا مواد تمام شود. روی آخرین لایه، یک ورق لازانیا قرار دهید و روی آن پنیر بریزید؛

6
انجام شد

پخت و سرو لازانیا روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به وسیله چاقو، چند سوراخ ایجاد کنید.(این کار مانع خشک شدن لازانیا میشود.)سپس ظرف را به مدت 15 دقیقه، در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تاپنیر آب شود. پس از این مدت، لازانیا را از فر خارج کنید و با جعفری خردشده تزیین و سرو کنید. نوش جان!

مانی چف

قبلی
کشک بادمجان
بعدی
استیک و سالاد هندی
previous
کشک بادمجان
next
استیک و سالاد هندی

27 Comments Hide Comments

Add Your Comment