0 0
قیساوای کدو حلوایی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
۲۰۰ گرم کدو حلوایی
۶۰ گرم شکر
۲ قاشق چایخوری زعفران دم کرده
۳۰ گرم کره
یک چهارم پیمانه گردو
۱ قاشق چای خوری دارچین
یک سوم پیمانه آب

قیساوای کدو حلوایی

ویژگی ها:
  • کم کالری
کشور:
  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

قیساوای کدو حلوایی یکی از دسرهای سنتی ایران است که از کدو حلوایی تهیه می شود. قیساوا را از خرما یا زردآلو نیز می توان تهیه کرد. قیساوای کدو حلوایی به عنوان یکی از دسرهای ساده و در دسترس می تواند گزینه خوبی برای رنگین کردن سفره های ایرانی باشد.

( بازدید کل : 166 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

یک ظرف مناسب انتخاب کنید و کره، پودر شکر، رنده پوست لیمو را درون آن بریزید.

2
انجام شد

کدو حلوایی را پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید. سپس کدوهای قطعه شده را درون مخلوط کره که قبلا درست کرده اید به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

3
انجام شد

مقداری آب روی کدوها بریزید و بگذارید بپزد. پس از آن کدو حلوایی ها را با قاشق له کنید.

4
انجام شد

شکر، زعفران و دارچین را به کدو اضافه و مخلوط کنید. بعد از آن گردو ها را نگینی کرده و داخل قیساوا بریزید.

5
انجام شد

قیساوا را در ظرف زیبا با تزئین دارچین و پسته سرو کنید.
امیدوارم از تجربه تهیه قیساوای کدو حلوایی لذت ببرید.

مانی چف

قبلی
حلوای شیر خشک
بعدی
کیک وانیلی شکلاتی
previous
حلوای شیر خشک
next
کیک وانیلی شکلاتی