0 0
فتوچینی ال پامادور

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
120 گرم فتوچینی
56 گرم پنیر پیتزا
42 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
1 حبه سیر
0.5 عدد گوجه فرنگی
0.25 عدد کاهو
0.25 عدد لیموترش
0.25 دسته جعفری
40 گرم پنیر پارمسان
20 گرم سس مایونز
مقدار لازم نمک
مقدار لازم فلفل سیاه
15 میلی لیتر روغن

فتوچینی ال پامادور

40 دقیقه

ویژگی ها:
  • سبزیجات
کشور:
  • 40 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. یک قابلمه بزرگ حاوی آب و مقداری نمک را روی حرارت زیاد قرار دهید. پوست سیر را بکنید، 3 حبه سیر را به صورت نازک برش بزنید. حبه دیگر را به خوبی خورد کنید و با گوشه صاف چاقو آن را له کنید. لیمو را چهارقاچ کنید و هسته های آن را خارج کنید. گوجه فرنگی را به صورت مکعب هایی متوسط برش بزنید. گوجه های مینیاتوری را از وسط دو نصف کنید. موزارلا را به تکه هایی کوچک تقسیم کنید. برگ های ریحان را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بیندازید. برگ های کاهو را از مغز آن جدا کنید.

( بازدید کل : 367 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. یک قابلمه بزرگ حاوی آب و مقداری نمک را روی حرارت زیاد قرار دهید. پوست سیر را بکنید، 3 حبه سیر را به صورت نازک برش بزنید. حبه دیگر را به خوبی خورد کنید و با گوشه صاف چاقو آن را له کنید. لیمو را چهارقاچ کنید و هسته های آن را خارج کنید. گوجه فرنگی را به صورت مکعب هایی متوسط برش بزنید. گوجه های مینیاتوری را از وسط دو نصف کنید. موزارلا را به تکه هایی کوچک تقسیم کنید. برگ های ریحان را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بیندازید. برگ های کاهو را از مغز آن جدا کنید.

2
انجام شد

آماده سازی سس: سس مایونز، نیمی از پنیر پارمسان و سیر له شده (به مقداری که دوست دارید) و آب 4 قاچ لیمو را داخل یک کاسه کوچک بریزید و خوب مخلوط کنید. سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

3
انجام شد

سس گوجه: 1 قاشق غذاخوری روغن را داخل قابلمه ای بزرگ یا تابه ای با دیواره های بلند بریزید و روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید تا داغ شود. سیرهای اسلایس شده را داخل تابه بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. 1 تا 2 دقیقه سیرها را تفت دهید تا مقداری تغییر رنگ دهند. گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید،10 تا 12 دقیقه تفت دهید تا گوجه ها غلیظ و سس مانند شوند. سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

4
انجام شد

پخت پاستا: در زمان پخت گوجه، به آرامی پاستا ها را از هم جدا کنید. سپس پاستا را داخل آب جوش بریزید.2 تا 3 دقیقه پاستا را بجوشانید تا نرم شوند ولی له نشوند. 1 فنجان از آب پاستا را بردارید و بعد فتوچینی را آبکش کنید.

5
انجام شد

پایان پخت پاستا: پاستای پخته شده و گوجه گیلاسی، باقیمانده پارمسان، نیمی از آب پاستا، 3.4 موزارلا و 3.4 ریحان (ریحان را پیش از اضافه کردن به تابه با دست خورد کنید.) را داخل تابه بریزید. 1-2 دقیقه مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. اگر پاستا خشک به نظر می‌رسد می‌توانید باقی آب پاستا را کم کم اضافه کنید. پاستا را از روی حرارت بردارید و با نمک و فلفل مزه دار کنید و به ظرف سرو منتقل کنید.

6
انجام شد

آماده سازی سالاد کاهو: هر مقدار سس که دوست دارید را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. سالاد را داخل ظرف سرو بریزید. پاستا را با باقیمانده موزارلا و ریحان آن را تزئین کنید. ریحان را پیش از اضافه کردن به سالاد خردکنید. نوش جان!

مانی چف

قبلی
فرنی سه رنگ
بعدی
بورک ترکی
previous
فرنی سه رنگ
next
بورک ترکی