0 0
ساندی شکلات

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
2/3 پیمانه شکر
1/4 پیمانه پودر کاکائو
2 و 1/2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1/8 قاشق چایخوری نمک
2 و 1/2 پیمانه شیر پر چرب
40 گرم شکلات تخته‌ای تلخ خرد شده
1 قاشق چایخوری وانیل
برای تزیین خامه، موز و ترافل رنگی

ساندی شکلات

استفاده از شیر پرچرب مانی ماس

  • 20 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • آسان

Ingredients

دستور پخت

Share

ابتدا شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را در یک شیر جوش بریزید و با هم مخلوط کنید. نصف شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست شود. سپس شیر باقی مانده را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.

( بازدید کل : 182 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

ابتدا شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را در یک شیر جوش بریزید و با هم مخلوط کنید. نصف شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست شود. سپس شیر باقی مانده را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.

2
انجام شد

حال شیرجوش را به روی شعله گاز منتقل کنید و به هم زدن ادامه دهید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه پودینگ غلیظ می‌شود و به جوش می‌آید. وقتی جوش آمد ۱ دقیقه دیگر بگذارید روی شعله بماند. در این مدت از هم زدن دست برندارید.

3
انجام شد

شیرجوش را از روی گاز بردارید. شکلات تلخ خرد شده و وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات ذوب و مخلوط کاملاً یکدست شود.

4
انجام شد

چهار ظرف مناسب را برای دسر آماده کنید و پودینگ را بین آنها تقسیم کنید. حال روی هر کدام از آنها یک تکه سلفون بکشید. توجه کنید سلفون را داخل ظرف و در تماس مستقیم با پودینگ قرار دهید. این کار باعث حفظ کیفیت دسر و مانع از بسته شدن یک لایه سفت روی ساندی شکلات می‌شود.

5
انجام شد

آنها را ۲–۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و بسته شوند. روی ساندی شکلات را با خامه و ترافل رنگی و یا میوه دلخواه تزیین کنید و سرو نمایید.

مانی چف

قبلی
تارت میوه
بعدی
کیک ژله ای توت فرنگی
previous
تارت میوه
next
کیک ژله ای توت فرنگی

3,849 Comments Hide Comments