0 0
سالمون و سس زعفرانی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1 عدد فیله ماهی سالمون
80 گرم ماست
1 عدد هویج
1 حبه سیر
0.5 عدد لیموترش
0.5 عدد پرتقال
0.5 عدد سیب زمینی
0.25 دسته گشنیز
0.5 قاشق سوپخوری عسل
0.5 قاشق چایخوری چیلی فلکس
0.5 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
0.01 گرم زعفران
2 عدد برگ بو
به مقدار لازم فلفل سیاه
به مقدار لازم نمک
15 میلی لیتر روغن

سالمون و سس زعفرانی

استفاده از ماست مانی ماس

ویژگی ها:
  • کم کالری
کشور:
  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. پوست رنگی لیمو را فقط یک بار رنده کنید و از رنده کردن قسمت سفید خودداری کنید. لیمو را چهارقاچ کنید و هسته های آن را خارج کنید. نیمی از زعفران و آب یک قاچ لیمو را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سیب زمینی ها را به صورت مکعب هایی متوسط خرد کنید. پوست هویج را بکنید و آن را اریب برش بزنید. سیر را رنده کنید. پرتقال را دو قاچ کنید و آب آن را داخل یک کاسه کوچک بریزید و هسته ها را از آن خارج کنید. نیمی از برگهای گشنیز را جدا کنید و ریز خرد کنید. باقی برگها را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید.

( بازدید کل : 238 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. پوست رنگی لیمو را فقط یک بار رنده کنید و از رنده کردن قسمت سفید خودداری کنید. لیمو را چهارقاچ کنید و هسته های آن را خارج کنید. نیمی از زعفران و آب یک قاچ لیمو را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سیب زمینی ها را به صورت مکعب هایی متوسط خرد کنید. پوست هویج را بکنید و آن را اریب برش بزنید. سیر را رنده کنید. پرتقال را دو قاچ کنید و آب آن را داخل یک کاسه کوچک بریزید و هسته ها را از آن خارج کنید. نیمی از برگهای گشنیز را جدا کنید و ریز خرد کنید. باقی برگها را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید.

2
انجام شد

پخت سیب زمینی: سیب زمینی، باقی زعفران و آب ( به مقداری که روی سیب زمینی ها را بپوشاند) را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 10 تا 12 دقیقه بجوشد. باید سیب زمینی ها ترد شوند و چنگال به راحتی در آن فرو رود. شعله را خاموش کنید و سیب زمینی ها را آبکش کنید.

3
انجام شد

آماده سازی سس زعفران: در زمان پخت سیب زمینی ها، ماست، پوست لیمو و نیمی از فلفل چیلی فلکس را به مخلوط زعفران و آبلیمو اضافه کنید. ( توجه کنید که میزان فلفل را با توجه به تندی دلخواه خود تنظیم کنید. ) سس را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

4
انجام شد

آماده سازی هویج عسلی: 2 قاشق چایخوری روغن را در تابه بریزید و روی شعله نسبتا زیاد قرار دهید تا داغ شود. هویج و سیر را به تابه اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر و زیره را داخل تابه بریزید و 30 ثانیه تا 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شوند. آب پرتقال را به مواد اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه هویج را تفت دهید تا هویج ها نرم شوند. مواد را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و مواد را داخل ظرف حاوی سیب زمینی پخته بریزید. تابه را بشویید.

5
انجام شد

پخت سالمون: سالمون ها را خشک کنید و دو طرف آن را به نمک و فلفل سیاه آغشته کنید. سالمون ها را داخل تابه بگذارید و هر طرف آن را 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا به حد دلخواه شما برشته شود. وقتی سالمون ها نیم پز شدند، برگ بو را داخل تابه بیندازید تا سالمون ها معطر شوند. سالمون را از روی حرارت بردارید و برگ بو ها را برای تزئین نگه دارید.( برگ بو در این غذا خوراکی نیست و فقط جنبه تزئین دارد!)

6
انجام شد

پایان پخت: گشنیزخرد شده و آب باقی لیمو و هرمقدار فلفل چیلی فلکس که دوست دارید داخل ظرف حاوی هویج و سیب زمینی بریزید و مخلوط کنید. مواد را با نمک و فلفل مزه دار کنید. مواد را بین 2 بشقاب تقسیم کنید و با باقی گشنیز و برگ بو تزئین کنید. نوش جان!

قبلی
تاکوی مرغ گریل
بعدی
تاکو استیک
previous
تاکوی مرغ گریل
next
تاکو استیک