0 0
سالاد کلم قرمز و گردو کاراملی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
35 گرم پنیر بلوچیز
15 میلی لیتر روغن زیتون
3 قاشق سوپخوری سرکه قرمز
75 گرم خردل دیژون
5 گرم کره
10 گرم گردو
1عدد عسل
250 گرم کلم بنفش
1 عدد پیازچه
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه

سالاد کلم قرمز و گردو کاراملی

استفاده از کره مانی ماس

ویژگی ها:
  • سبزیجات
  • کم کالری
کشور:
  • 25 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • آسان

Ingredients

دستور پخت

Share

مغز ضخیم کلم را گرفته و آنرا بصورت رشته های نازک خرد کنید.سر و ته پیازچه را گرفته و آنرا ریز خرد کنید.پنیر را به شکل مکعب های متوسط خرد کنید.

( بازدید کل : 164 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

مغز ضخیم کلم را گرفته و آنرا بصورت رشته های نازک خرد کنید.سر و ته پیازچه را گرفته و آنرا ریز خرد کنید.پنیر را به شکل مکعب های متوسط خرد کنید.

2
انجام شد

کره و 1 قاشق چایخوری روغن زیتون را روی حرارت قرار دهید.گردوها را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. نمک و فلفل و عسل را به تابه اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید.

3
انجام شد

سرکه و سس خردل را در میکسر بریزید.

4
انجام شد

1قاشق سوپخوری پنیر بلوچیز و باقیمانده روغن زیتون را به مواد درون میکسر اضافه کنید و میکس کرده تا یکدست شود.

5
انجام شد

سبزیجات را در ظرف سرو ریخته و روی آنها سس بریزید .

6
انجام شد

گردو و پنیر را به سبزیجات اضافه کنید.نوش جان

قبلی
پنه موزارلا
بعدی
سالاد لبو اسفناج
previous
پنه موزارلا
next
سالاد لبو اسفناج