0 0
سالاد لبو اسفناج

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

100 گرم بیبی اسفناج
1 قاشق سوپخوری آب نارنج
1 قاشق سوپخوری رب انار
0.5 قاشق سوپخوری شکر
0.5 قاشق سوپخوری شکرقهوه ای
5گرم کره
0.5 عدد لبو
0.5 عدد پرتقال
0.5 حبه سیر
0.5 عدد لیموترش

سالاد لبو اسفناج

ویژگی ها:
  • سبزیجات
  • کم کالری
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده سازی مواد اولیه:اسفناج، پرتقال و لبو را بشویید و خشک کنید .

( بازدید کل : 200 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه:اسفناج، پرتقال و لبو را بشویید و خشک کنید .

2
انجام شد

آماده سازی سبزیجات :لبو را به صورت نوارهای مستطیل متوسط خرد کرده.پرتقال را حلقه ای نازک خرد کنید.سیر را پوست کنده و رنده کنید.

3
انجام شد

کاراملی کردن بادام:تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید . کره را در آن آب کنید . نیمی از شکر سفید و بادام را اضافه کنید و تفت دهید تا شکر حل شود.

4
انجام شد

پخت لبو:قابلمه ای حاوی یک لیوان آب و باقیمانده شکر راروی حرارت قراد دهید تا بجوشد.لبو را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا آب لبو کاملا جمع شود.

5
انجام شد

آماده سازی سس:آب نارنج ، رب انار ، شکر قهوه ای و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.

6
انجام شد

سرو غذا:در ظرف سرو تمام مواد را مطابق سلیقه تان ترکیب کنید و سس را به آن اضافه کنید.

قبلی
سالاد کلم قرمز و گردو کاراملی
بعدی
ماهی قزل آلا با سالاد سیب زمینی خامه ای
previous
سالاد کلم قرمز و گردو کاراملی
next
ماهی قزل آلا با سالاد سیب زمینی خامه ای