0 0
حمص اسفناج

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
0.5 قوطی کنسرو نخود
40 گرم اسفناج
1.5 حبه سیر
35 گرم ارده
0.25 عدد لیموترش
25 گرم پنیر سفید
1.5 عدد نان پیتا
15 میلی لیتر روغن کنجد
به مقدار لازم نمک

حمص اسفناج

ویژگی ها:
  • کم کالری
  • 10 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • آسان

Ingredients

دستور پخت

Share

لیمو، اسفناج و سیر را بشویید.

( بازدید کل : 159 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

لیمو، اسفناج و سیر را بشویید.

2
انجام شد

لیمو را چهار قاچ کنید و نان پیتا را با قیچی به صورت مربع‌های متوسط خرد کنید. سیر را رنده کنید.

3
انجام شد

کنسرو نخود را در غذاساز ریخته و آن را میکس کنید. سپس ارده را به میکس نخود اضافه کنید.

4
انجام شد

اسفناج، پنیر و سیر را به غذاساز اضافه کنید و میکس کنید تا کاملا یکدست شود و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید.

5
انجام شد

در تابه‌ای روغن کنجد را داغ کرده و نان‌های برش خرده را سرخ کنید تا طلایی شود.

6
انجام شد

حمص را با نان سرخ شده سرو کنید. نوش جان!

قبلی
چیکپی برگر
بعدی
کباب ترکی با نان پیتا
previous
چیکپی برگر
next
کباب ترکی با نان پیتا