0 0
ترشه شامی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
75 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند)
0.5 عدد تخم مرغ
0.5 عدد پیاز
0.25 دسته جعفری
0.5 فنجان آب گوجه
1.6 فنجان شیر
0.12 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
قاشق سوپخوری 1 آب نارنج
0.16 فنجان آرد سوخاری
0.5 قاشق چایخوری زردچوبه
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
به مقدار لازم روغن
به مقدار لازم آرد گندم

ترشه شامی

استفاده از شیر مانی ماس

ویژگی ها:
  • کم کالری
کشور:
  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

مواد اولیه را بشویید و خشک کنید.

( بازدید کل : 109 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

مواد اولیه را بشویید و خشک کنید.

2
انجام شد

پوست پیاز را بکنید و با دندانه ریز رنده کنید و آب پیاز را کامل بگیرید و آ ب را دور بریزید.تخم مرغ را به پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید؛

3
انجام شد

جعفری را کاملا خرد کنید و به همراه مقداری نمک ، فلفل، آرد سوخاری، شیر و بیکینگ پودر را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. یک کاسه آب ولرم کنار دست خود قرار دهید.دست خود را خیس کنید و به اندازه یک نارنگی کوچک از مخلوط بردارید و آن را در کف دست خود به شکل کتلت پهن کنید و وسط آن را با انگشت سوراخ کنید و وسط سپس آن را در آرد بغلتانید و به همین ترتیب باقی شامی ها را آماده کنید.

4
انجام شد

تابه را روی حرارت قرار دهید و 4 قاشق سوپخوری روغن کف تابه بریزید و تا داغ شود.سپس شامی های آماده را در تابه قرار دهید و حرارت را کم کنید تا شامی ها مغر پخت شوند.وقتی یک طرف شامی ها طلایی شد آن ها را برگردانید تا دو طرف آنها خوب سرخ شود.

5
انجام شد

شامی های سرخ شده را داخل یک قابلمه در دار بچینید و آب نارنج و آب گوجه فرنگی را به همراه یک لیوان آب روی شامی ها بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد به جوش آیند.

6
انجام شد

درب ظرف را ببندید تا از پوره گوجه سسی غلیظ درست شود سپس شامی ها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و سس را روی شامی ها بریزید. نوش جان!

مانی چف

قبلی
بیف استراگانوف
بعدی
سوپ جو
previous
بیف استراگانوف
next
سوپ جو