0 0
تاکو استیک

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1تکه راسته گوساله
1 عدد نان پیتا
40گرم ماست
0.5 عدد ذرت
0.5 حبه سیر
0.5 عدد گوجه فرنگی
0.25 عدد کاهو
0.25 عدد لیموترش
0.25 عدد پیاز
0.25 دسته نعنا
0.5 قاشق سوپخوری کره
0.25 قاشق سوپخوری ادویه مخلوط
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
15 میلی لیتر روغن

تاکو استیک

استفاده از ماست و کره مانی ماس

ویژگی ها:
  • تند
  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. قابلمه ای بزرگ حاوی آب را روی شعله زیاد قرار دهید تا به جوش آید.کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود. پوست سیر را بکنید و آن را ریز خرد یا رنده کنید. برگهای نعنا را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید. لیمو را چهار قاچ کنید و هسته های آن را خارج کنید. پوست پیاز را بکنید و آن را نازک خرد کنید. پوست ذرت را بکنید و آن را از عرض به سه قسمت تقسیم کنید. مغر کاهو را جدا کنید و برگها را ریز خرد کنید. گوجه را به صورت مکعبی خرد کنید. خطوط گوشت را پیدا کنید و آن را در خلاف جهت خطوط برش بزنید.

( بازدید کل : 212 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. قابلمه ای بزرگ حاوی آب را روی شعله زیاد قرار دهید تا به جوش آید.کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود. پوست سیر را بکنید و آن را ریز خرد یا رنده کنید. برگهای نعنا را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید. لیمو را چهار قاچ کنید و هسته های آن را خارج کنید. پوست پیاز را بکنید و آن را نازک خرد کنید. پوست ذرت را بکنید و آن را از عرض به سه قسمت تقسیم کنید. مغر کاهو را جدا کنید و برگها را ریز خرد کنید. گوجه را به صورت مکعبی خرد کنید. خطوط گوشت را پیدا کنید و آن را در خلاف جهت خطوط برش بزنید.

2
انجام شد

سس زاتزیکی: ماست، نیمی از سیر، نیمی از نعنا( نعنا را قبل از اضافه کردن به مواد ریز کنید.) و آب دو قاچ لیمو را داخل کاسه ای کوچک بریزید و مواد را با نمک و فلفل مزه دار کنید. در کاسه ای دیگر، کره نرم شده، باقی سیر خرد شده، 1.3 ادویه و آب باقی لیمو را بریزید و با هم مخلوط کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.

3
انجام شد

پخت استیک: استیک های خرد شده را داخل کاسه ای کوچک بریزید و با نمک، فلفل و باقی ادویه مزه دار کنید. 1 قاشق سوپخوری روغن را در تابه ای بزرگ بریزید و روی شعله نسبتا زیاد قرار دهید تا داغ شود. استیک مزه دار شده را به همرا ه پیاز داخل تابه بریزید و 4 تا 6 دقیقه تفت دهید تا استیک ها کاملا پخته شوند.مواد را داخل یک ظرف بریزید و درجایی گرم قرار دهید.

4
انجام شد

پخت ذرت: در زمان پخت استیک و پیاز، ذرت را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید. 2 تا3 دقیقه صبر کنید تا ذرت نرم شود. ذرت را آبکش کنید سپس مجدد داخل تابه بریزید. شعله را خاموش کنید و کره حاوی ادویه را به ذرت ها اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا ذرت ها کاملا به کره آغشته شوند.

5
انجام شد

تست کردن پیتا: تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. نان را داخل تابه داغ قراردهید. 30 ثانیه تا 1 دقیقه هر طرف نان را حرارت دهید تا کاملا گرم شوند. نان را به ظرف سرو منتقل کنید.

6
انجام شد

سرو غذا: کاهو، استیک و پیاز و گوجه را بین نان ها تقسیم کنید. تاکو ها را با باقی نعنا( درصورت تمایل قبل از سرو نعنا را خرد کنید) تزئین کنید. غذا را با کره و سس زاکزیکی سرو کنید. نوش جان!

قبلی
سالمون و سس زعفرانی
بعدی
تاکوی سبزیجات
previous
سالمون و سس زعفرانی
next
تاکوی سبزیجات