0 0
تاکوی مرغ گریل

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1 عدد سینه مرغ
2 عدد نان پیتا
0.5 عدد هویج
100 گرم ماست
0.5 عدد فلفل دلمه ای قرمز
2 شاخه نعنا
0.25 قاشق چایخوری ادویه کاری
0.25 قاشق چایخوری چیلی فلکس
0.25 قاشق چایخوری آرومات
0.5 عدد لیموترش
0.5 قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک
0.5 قاشق سوپخوری سس کنجد
0.5 شاخه رزماری
به مقدار لازم فلفل سیاه

تاکوی مرغ گریل

ویژگی ها:
  • تند
کشور:
  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظییم کنید.کف سینی فر را فویل آلومینیومی بکشید و آنرا کمی چرب کنید. فلفل دلمه و هویج را بصورت نوار های باریک و بلند برش دهید و به روغن و نمک و فلفل و آب لیمو به میزان دلخواه آغشته کنید.برگ های نعنا سیب را جدا کنید. سینه مرغ را از طول نصف کنید تا نازکتر شود.

( بازدید کل : 222 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظییم کنید.کف سینی فر را فویل آلومینیومی بکشید و آنرا کمی چرب کنید. فلفل دلمه و هویج را بصورت نوار های باریک و بلند برش دهید و به روغن و نمک و فلفل و آب لیمو به میزان دلخواه آغشته کنید.برگ های نعنا سیب را جدا کنید. سینه مرغ را از طول نصف کنید تا نازکتر شود.

2
انجام شد

هویج و فلفل دلمه ای را در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

3
انجام شد

کف تابه گریل را چرب کنید.تابه را روی حرارت داغ کنید.هر طرف سینه های مرغ را بمدت 5 دقیقه و یا در صورت دلخواه بیشتر گریل کنید.

4
انجام شد

مرغ را به شکل نواری بلند و باریک برش دهید.

5
انجام شد

ماست و چیلی فلکس و ادویه کاری و سس کنجد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

6
انجام شد

از سس روی نان ها بمالید . مرغ و هویج و فلفل و نعنا سیب را روی نان قرار دهید و نان را ببندید و در ظرف سرو قرار دهید.نوش جان

قبلی
رولت خرما
بعدی
سالمون و سس زعفرانی
previous
رولت خرما
next
سالمون و سس زعفرانی