0 0
تاکوی سبزیجات

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
0.25 عدد بادمجان
1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
0.25 عدد پیاز
0.5 قاشق چایخوری چیلی فلکس
0.25 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
0.5 حبه سیر
0.25 عدد فلفل دلمه ای قرمز
2 قاشق سوپخوری کمپوت گوجه
2 قاشق سوپخوری کنسرو لوبیا
1 شاخه جعفری
12.5 گرم پنیرچدار
0.25 عدد گوجه فرنگی
20 گرم کاهوپیچ
15 گرم ماست
0.25 عدد لیموترش
0.3 فنجان آرد گندم
0.33 قاشق سوپخوری کره
1 گرم بیکینگ پودر
30 میلی لیتر آب

تاکوی سبزیجات

استفاده از ماست و کره مانی ماس

ویژگی ها:
  • سبزیجات
  • کم کالری
  • 20 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • آسان

Ingredients

دستور پخت

Share

بیکینگ‌پودر را به آرد اضافه کنید و آن‌ها را باهم الک کنید. سپس کره و آب گرم را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط‌کنید تا خمیر یکدست شود و بعد در یک کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت نیم ساعت درجایی گرم قرار دهید تا حجم خمیر زیاد شود. پوست بادمجان‌ها را بکنید و آن را به شکل مکعب‌هایی 1.5*1.5 خردکنید و روی آن‌ها را نمک بپاشید و به مدت ده دقیقه کنار بگذارید تا تلخی بادمجان گرفته شود و بعد از 10 دقیقه آن‌ها را آبکشی کنید و آن‌ها را خشک‌کنید. برگ‌های جعفری را از ساقه جدا کنید و ریز خردکنید؛

( بازدید کل : 102 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

بیکینگ‌پودر را به آرد اضافه کنید و آن‌ها را باهم الک کنید. سپس کره و آب گرم را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط‌کنید تا خمیر یکدست شود و بعد در یک کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت نیم ساعت درجایی گرم قرار دهید تا حجم خمیر زیاد شود. پوست بادمجان‌ها را بکنید و آن را به شکل مکعب‌هایی 1.5*1.5 خردکنید و روی آن‌ها را نمک بپاشید و به مدت ده دقیقه کنار بگذارید تا تلخی بادمجان گرفته شود و بعد از 10 دقیقه آن‌ها را آبکشی کنید و آن‌ها را خشک‌کنید. برگ‌های جعفری را از ساقه جدا کنید و ریز خردکنید؛

2
انجام شد

پوست پیاز را بکنید و آن را از وسط به دونیم تقسیم کنید. نیمی از پیاز را خلالی خردکنید و نیمه دیگر را نگینی خردکنید. کمی روغن در تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. پیاز نگینی شده را در تابه بریزید و به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید؛

3
انجام شد

سیر را با پهلوی چاقو له کنید و سپس پوست آن را جدا کنید. سیر را ساطوری کنید و به پیازداغ اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.زیرِ را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا زیرِ معطر شود. بادمجان‌های آبکش شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. فلفل دلمه را به تابه اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا مواد سرخ شوند. کنسرو گوجه و لوبیا را به تابه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب آن به‌طور کامل کشیده شود و درنهایت جعفری خردشده را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید؛

4
انجام شد

در زمان پخت مخلفات، گوجه و کاهو را بشویید و کاهو را به شکل نوارهای باریک از عرض خردکنید و گوجه را از وسط نصف کنید و هر نیمه به‌صورت هلال‌هایی نازک برش دهید . پنیر چدار را رنده کنید؛

5
انجام شد

روی صفحه کار مقداری آرد الک کنید سپس خمیر تورتیلا را از کیسه خارج کنید و روی صفحه کار بگذارید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.( خمیر را طوری تقسیم کنید که برای هر نفر 2 خمیر داشته باشید.) یک قسمت را با وردنه به شکل دایره بازکنید. اگر خمیر را باز کردید و دوباره به‌جای اول خود بازگشت یعنی خمیر عمل نیامده و یک ربع دیگر به خمیر استراحت دهید؛

6
انجام شد

تابه‌ای بزرگ را روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود(بدون روغن) سپس خمیر را داخل تابه بگذارید و بعد از 30 ثانیه خمیر را زیرورو کنید و به‌این‌ترتیب آن را بپزید. سپس نان را تا بزنید و ابتدا مواد بادمجانی را داخل نان بگذارید، سپس پنیر رنده شده و کاهو و گوجه و در آخر ماست بریزید و به همین شکل باقی تاکوها را آماده کنید. نوش جان!

قبلی
تاکو استیک
بعدی
چیکپی برگر
previous
تاکو استیک
next
چیکپی برگر