0 0
تارت میوه

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
200 گرم توت فرنگی
165 گرم آردنول
1.8 قاشق چایخوری وانیل
100 گرم کره
60 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
200 گرم خامه صبحانه
30 گرم پودرژلاتین
200 گرم کیوی
1 عدد کمپوت آناناس
1 عدد لیموترش
17 گرم پودر قند
80 گرم نشاسته ذرت

تارت میوه

استفاده از کره مانی ماس

  • 70 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

آرد و پودر قند را جداگانه الک کنید. پودر قند و کره را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.آرد را به تدریج به مواد بالا بیافزایید و با نوک انگشتان خود ورز دهید.همزمان آب را نیز به تدریج به مواد بیافزایید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید.سپس روی آنرا با محافظ پلاستیکی بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال دهید.

( بازدید کل : 439 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آرد و پودر قند را جداگانه الک کنید. پودر قند و کره را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.آرد را به تدریج به مواد بالا بیافزایید و با نوک انگشتان خود ورز دهید.همزمان آب را نیز به تدریج به مواد بیافزایید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید.سپس روی آنرا با محافظ پلاستیکی بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال دهید.

2
انجام شد

پس ازین مدت خمیر را از یخچال بیرون آورده به وسیله وردنه به قطر 3 میلی متر تا 0.5 سانتیمتر باز کنید. سپس آنرا در قالب پهن کرده ، به وسیله چنگال در ان سوراخ هایی ایجاد کنید و مجددا به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

3
انجام شد

قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود.

4
انجام شد

کیوی و توت فرنگی و میوه کمپوت آناناس را به سلیقه خود خرد کنید. قسمت زرد پوست لیمو را رنده کنید و با آب لیمو ، شکر، زرده تخم مرغ و کره در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

5
انجام شد

پودر ژلاتین را با 5-6 قاشق آب سرد مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا دانه های ژلاتین کاملا حل شود. در صورت لزوم آب بیشتری به ژلاتین اضافه کنید. نشاسته ذرت را به آب کمپوت آناناس بیافزایید و مخلوط کنید تا حل شود سپس به مواد تابه بیافزایید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیل و خامه و نیمی از ژلاتین حل شده را اضافه کنید و بگذارید سرد شود سپس درون نان تارت آماده شده بریزید.

6
انجام شد

میوه ها را روی کرم لیمویی بچینید. باقیمانده ژلاتین را روی حرارت بخار آب گرم کنید و روی میوه ها بریزید که براق شوند سپس تارت را به مدت 2 ساعت تا یک روز درون یخچال قرار دهید تا تارت آماده شود.

مانی چف

قبلی
کیک ماست
بعدی
ساندی شکلات
previous
کیک ماست
next
ساندی شکلات