0 0
بورانی لبو

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
250 گرم چغندر
500 گرم ماست پر چرب
به مقدار لازم نمک

بورانی لبو

ویژگی ها:
  • سبزیجات
  • کم کالری
کشور:
  • 30 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • آسان

Ingredients

دستور پخت

Share

بورانی لبو از پیش غذاهای سرد و اصیل ایران است. همچنین بورانی لبو یکی از غذاهای محبوب زمستانی می باشد. رنگ زیبای بورانی لبو می تواند زینت بخش سفره های رنگین ایرانی باشد. در ادامه با طرز تهیه این بورانی آشنا خواهید شد.

( بازدید کل : 403 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

ابتدا چغندر ها را به همراه مقداری آب داخل قابلمه ای در بسته بگذارید تا بپزد. چغندرها باید آنقدر بپزد تا کاملا نرم شده و آب آن تمام شود.

2
انجام شد

چغندرهای پخته شده (لبو) را پس از سرد شدن بصورت مربع های کوچک خرد کنید.

3
انجام شد

ماست خامه ای را درون ظرف مناسبی بریزید و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید یک حبه سیر رنده شده را نیز به بورانی لبو اضافه کنید.

4
انجام شد

برای اینکه بورانی لبو رنگ زیبای خود را حفظ کند بهتر است پس از تهیه بلافاصله آن را درون یخچال قرار دهید.
امیدورام از تهیه بورانی لبو لذت برده باشید.

مانی چف

قبلی
خورشت مرغ با ماست
بعدی
چیز کیک آلمانی
previous
خورشت مرغ با ماست
next
چیز کیک آلمانی