0 0
برشتوک

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
40 گرم آرد گندم
30 گرم آرد نخودچی
40 میلی لیتر روغن
40 گرم پودر شکر
40 گرم شکلات سفید
40 گرم شکلات تیره
8 گرم پسته
8 گرم بادام
50 گرم کره
1 گرم پودر هل
1.5 گرم پودرکاکائو

برشتوک

استفاده از کره مانی ماس

  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

ابتدا آرد ها و پودر شکر را الک کرده و آرد گندم را در تابه تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

( بازدید کل : 217 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

ابتدا آرد ها و پودر شکر را الک کرده و آرد گندم را در تابه تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

2
انجام شد

آرد نخودچی را جداگانه در تابه ای تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود سپس با آرد گندم و بادام و پسته و پودر شکرو پودر هل و دارچین و پودر کاکائو مخلوط میکنیم.

3
انجام شد

کره را در تابه ای جداگانه آب کرده و کم کم به مخلوط آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست و منسجم شود شود.اگر مواد منسجم شد باقیمانده کره را اضافه نکنید و اگر منسجم نشد کم کم آب اضافه کنید.

4
انجام شد

مخلوط آرد را در قالب مورد نظر ریخته و اجازه دهید از داغی بیوفتد. شکلات ها را جداگانه هر کدام به همراه نیمی از روغن مایع در کاسه ای به روش بن ماری روی حرارت بخار آب قرار داده تا کاملا آب شوند.

5
انجام شد

نیمه بیشتر شکلات سفید آب شده را روی مواد قالب ریخته طوریکه تمام سطح مخلوط آرد را بپوشاند سپس 5 دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

6
انجام شد

سپس شکلات تلخ آب شده را روی شکلات سفید ریخته و باقیمانده شکلات سفید آبشده را بصورت نامنظم روی شکلات تلخ بریزید و با جسم نوک تیزی به شکلات سفید و تیره حالت ابرو بادی بدهید و در فریزر قرار دهید تا شکلات سفت شود.سپس برشتوک را از قالب بیرون آورده و به شکل دلخواه برش دهید.

مانی چف

قبلی
کرپ استیک
بعدی
پای هلو
previous
کرپ استیک
next
پای هلو