0 0
بادمجان شکم پر

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
75 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند)
1 حبه سیر
0.5 عدد پیاز
0.5 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
0.5 قاشق سوپخوری رب انار
0.5 قاشق سوپخوری نعناخشک
1 عدد بادمجان
100 گرم ماست
200 گرم اسفناج
10 گرم گردو
30 میلی لیتر روغن

بادمجان شکم پر

استفاده از ماست مانی ماس

کشور:
  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. بادمجان ها را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و وسط آنها نمک بپاشید و یک ربع کنار بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. اسفناج ها را ریز خرد کنید. گردو را ریز خرد کنید.

( بازدید کل : 453 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. بادمجان ها را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و وسط آنها نمک بپاشید و یک ربع کنار بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. اسفناج ها را ریز خرد کنید. گردو را ریز خرد کنید.

2
انجام شد

تابه ای حاوی 2 قاشق چایخوری روغن را روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید تا داغ شود. پیاز را داخل تابه بریزید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سیر را به تابه اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید تا معطر شود. گوشت را به تابه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا گوشت پخته شود. رب گوجه و رب انار را به مواد گوشتی اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید تا رب رنگ دهد. نعنا را به تابه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا مواد مخلوط شوند. نصف پیمانه آب را به مواد اضافه کنید و زیر تابه را زیاد کنید تا آب مواد کشیده شود.

3
انجام شد

در زمان پخت گوشت، بادمجان را بشویید و خشک کنید. گوشت داخل بادمجان را با یک چاقو خالی کنید تا یک سانت گوشت داخل بادمجان باشد. گوشت بادمجان را که خالی کردید، به صورت مکعب هایی متوسط خرد کنید.

4
انجام شد

در زمان پخت گوشت، 1 قاشق چایخوری روغن را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. اسفناج را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود. اسفناج را داخل ماست بریزید و درصورت تمایل با گوشت کوب برقی آن را یکدست کنید. گردو، کمی نمک و فلفل را به ماست بورانی اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

5
انجام شد

. داخل ظرف فر را با فویل بپوشانید. بادمجان ها را روی فویل قرار دهید و مواد گوشتی را داخل بادمجان ها بریزید و بعد روی ظرف را با فویل بپوشانید. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.

6
انجام شد

بادمجان ها را داخل ظرف سرو بچینید و با گوجه خشک تزئین و با ماست سرو کنید. نوش جان!

قبلی
میگو کره ای با برنج قهوه ای
بعدی
چیز کیک انار
previous
میگو کره ای با برنج قهوه ای
next
چیز کیک انار