0 0
استیک و سالاد هندی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
70 گرم لیموترش
150 گرم راسته گوساله
125 گرم ماست موسیر
5 گرم نعنا
50 گرم اسفناج
15 میلی لیتر روغن زیتون
70 گرم هویج
50 گرم پنیر خامه ای
2 گرم کنجد
50 میلی لیتر شیر نارگیل
40 گرم جوانه ماش
به مقدار لازم نمک

استیک و سالاد هندی

استفاده از پنیر خامه ای مانی ماس

ویژگی ها:
  • سبزیجات
  • کم کالری
کشور:
  • 25 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share
( بازدید کل : 370 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

گوشت را با نصف لیمو ترش و نمک و فلفل مزه دار کنید و اجازه دهید 10 دقیقه استراحت کند.

2
انجام شد

مواد اولیه را بشویید. اسفناج را بصورت رشته ای خرد کنید، هویج را بصورت اریب برش بزنید.برگ های نعنا را از شاخه جدا کنید و متوسط خرد کنید .لیمو را چهارقاچ کنید.

3
انجام شد

پنیر را در 1 قاشق روغن زیتون سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند و کنار سالاد بچینید.

4
انجام شد

ماست وآب یک قاچ از لیمو ترش را با هم ترکیب کنید.

5
انجام شد

نعنا و 1 قاشق روغن زیتون را به ماست اضافه کنید و به دلخواه در ظرف سرو زیر استیک قرار دهید یا به مواد سالاد اضافه کنید. تمام مواد سالاد را به شکل دلخواه در ظرف سرو بچینید و شیر نارگیل و کنجد و لیمو و نمک و فلفل را به میزان دلخواه را به آن اضافه کنید.

6
انجام شد

در تابه گریل 2 قاشق روغن زیتون را داغ کرده و گوشت را در تابه قرار داده و هر طرف آنرا به میزان دلخواه پختتان سرخ کنید.اگر میخواهید گوشتتان مغز پخت شود آنرا با چنگال سوراخ کنید و یا بعد از سرخ کردن در فر 200 درجه سانتیگراد به میزان دلخواه پخت خود قرار دهید.

مانی چف

قبلی
لازانیا بامرغ و اسفناج
بعدی
پیتزا پانی نیز
previous
لازانیا بامرغ و اسفناج
next
پیتزا پانی نیز