• صفحه اصلی
  • محصولات
    • پنیر پیتزا
    • پنیر صبحانه
    • جوجه کا
    • خامه
    • دوغ
    • شیر
    • کره
    • کشک
    • ماست
    • محصولات پودری
  • مانی شف
    • پیش غذا
    • غذا
    • دسر
    • نوشیدنی
  • برندها
  • گالری
    • کارخانه
    • مجوزها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • همکاری با ما
    • فرم خدمات مشتریان
    • فرم درخواست نمایندگی
    • فرم فرصت شغلی
تمام حقوق برای مانی ماس محفوظ است.
فرآورده های لبنی مانی ماس فرآورده های لبنی مانی ماس
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • پنیر پیتزا
    • پنیر صبحانه
    • جوجه کا
    • خامه
    • دوغ
    • شیر
    • کره
    • کشک
    • ماست
    • محصولات پودری
  • مانی‌شف
    • پیش غذا
    • غذا
    • دسر
    • نوشیدنی
  • برندها
  • گالری
    • کارخانه
    • مجوزها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • همکاری با ما
    • فرم فرصت شغلی
    • فرم خدمات مشتریان
    • فرم درخواست نمایندگی
فرآورده های لبنی مانی ماس

پنیر پیتزا

خانه / پنیر پیتزا
pizza (1)

پنیر پیتزا

پنیر پیتزا، از ترکیب چندین نوع پنیر و محصولات لبنی تهیه می‌شود که شامل پنیرهای اصلاح و فرآوری شده است. اصطلاح پنیر پیتزا، می‌تواند به هر نوع پنیر مناسب برای تهیه پیتزا اشاره داشته باشد. پنیر پیتزا یکی از مهم‌ترین پنیرهای خمیری‌شکل است که بارزترین ویژگی آن کشسانی آن است. بعضی از پنیرهای پیتزایی که برای تولید انبوه استفاده می‌شوند بعد از تولید منجمد می‌شوند و به‌همان صورت نیز حمل و نقل می‌شوند. پنیر پیتزا به‌دلیل داشتن کیفیت بهینه در قهوه‌ای‌شدن، آب‌شدن، کشش و محتوای چربی و رطوبت، در انواع غذاها استفاده می‌شود.
پنیر پیتزا مانند دیگر لبنیات منبع غنی کلسیم است که به خوبی جذب بدن می‌شود. از خواص پنیر پیتزا می‌توان به پروتئین‌، لاکتوز، ویتامین D و فسفر اشاره کرد که این مواد باعث جذب کلسیم بیشتر در بدن می‌شود. انواع پنیر حاوی میزان قابل‌ توجهی پروتئین بوده که برای گیاه‌‌خواران مفید است. زیرا، ارزش بیولوژیکی پروتئین موجود در پنیر برابر با منابع گوشتی است. افراد گیاه‌خوار می‌توانند با مصرف پنیر موزارلا ویتامین بدنشان را نیز تامین کنند.
اگر می‌خواهید یک پیتزای خانگی درست کنید که به خوشمزگی پیتزایی که در پیتزافروشی‌ها طبخ می‌کنند باشد، به نوع و کیفیت پنیری که می‌خرید دقت کنید. در کارخانه، برای ایجاد بافت مناسب و کشش پذیری، پنیر را طی مراحل گوناگون به حالت خمیر درآورده و می کشند تا بافت مناسب ایجاد شود. البته این‌که یک پنیر پیتزا خوب کش بیاید یا نه، ارتباط مستقیمی به روش تولید درست و مدت زمان پخت آن دارد. اگر توانایی کارخانه تولیدکننده بالا باشد و روش تولید را به خوبی انجام دهد، کیفیت پنیر بالا رفته و در اصطلاح بیشتر کش می‌آید.

خانواده پنیر پیتزا‌های مانی ماس

پنیر پیتزا فنلاندی

پنیر پیتزا فنلاندی

پنیر پیتزا, فنلاندی

پنیر پیتزا پروسس

پنیر پیتزا پروسس

پروسس, پنیر پیتزا

پنیر پیتزا موزارلا

پنیر پیتزا موزارلا

پنیر پیتزا, موزارلا

درباره مانی ماس

شرکت شیـر پاستوریزه ارمغـان با نام تجــــاری مانـی ماس در سـال ۱۳۶۶ به منظور تامیــــن بخشی از نیـــاز لبــــــنی کشـور در شهرستــان فســــا تاسیس گردید و از بهمن ماه ســال ۱۳۶۸ فعالیت خــود را آغــــاز نمود.

شبکه های اجتماعی

اینستاگرام : manimasdairy
تلگرام : manimasdairyshiraz
آپارات : مانی ماس
یوتیوب : مانی ماس
نماشا : manimas
تماشا : manimasdairy

ارتباط با مانی ماس

دفتر مرکزی :
شیراز، خیابان ملاصدرا، کوچه شماره ۹
ساختمان۶۳، واحد ۱۰۲ و ۱۰۳
تلفن : ۲-۰۷۱۳۲۳۴۵۷۸۰
فکس : ۰۷۱۳۲۳۳۸۱۱۲
صدای مشتری : 07132341338

ما اینجاییم

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای شرکت مانی ماس محفوظ است.

در