
جوجه کا
پخت جوجه با مزه خوب و بینقص نیاز به مهارت دارد. چرا که در زمان طعمدارکردن جوجه نیاز است تا تمام ادویههای مورد نیاز بهصورت دقیق مورد استفاده قرار بگیرند تا بتوان بهترین طعم را به جوجه داد. با استفاده از پودر آمادهسازی جوجه کباب کا، نیازی به استفاده از انواع ادویهها به صورت جداگانه ندارید و فقط نیاز است که آن را به مقدار لازم در زمان خواباندن جوجه در مواد استفاده کنید.
مرغ ذاتا بوی خاصی دارد که ناپسند است. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته میشود. ولی اضافهکردن سایر ادویهجات هم به رفع بوی بد مرغ و بهترشدن طعم و بوی آن کمک میکند. هر کدام از ادویهها و مواد تشکیلدهنده پودر آمادهسازی جوجه، میتوانند فواید سلامتی فراوانی بههمراه داشته باشند و به شما کمک میکند جوجهکبابی با طعم و رنگ و عطر و بوی خاص داشته باشید . از این پودر برای سوخاریکردن هم استفاده میشود .هر کدام از اجزای تشکیلدهنده آن دارای خواص فراوان بوده و ارزش غذایی این پودر را بالا برده است. این پودر و ادویهجات، سرشار از ویتامین A ، C , E , K،گروه ویتامین B و مواد معدنی مانند: کلسیم، منیزیم، پتاسیم و زینک میباشد که برای بدن انسان بسیار مفید هستند.