New York +1555225314

شیر خشک مانی ماس

  • Text Hover
آنالیز شیمیایی و میکروبی

  • رطوبت% : ۴-۴/۵

  • ذرات سوخته :دیسک آ

  • لاکتوز% :۴۵-۵۵

  • چربی% : ۰/۵-۱/۴

  • پروتئین% :>32

  • خاکستر% : ۶-۸

  • PH:حدود ۶/۴

  • کلیفرم:>10

  • اشرشیا کلی: منفی

  • توتال کانت: کمتر از ۲۰۰۰۰

  • استافیلوکوکوس: منفی

درباره محصول

پودر شیرخشک بدون چربی مانی ماس از شیر تازه گاو پس از عملیات تغلیظ در خشک کن های پاششی به دست می آید و از نوع شیرخشک درجه یک و فاقد هرگونه ذرات خارجی است که در صنایع لبنی، غلات، گوشت، شیرینی و شکلات، کلوچه و بیسکوئیت سازی و صنایع نانوایی و غذاهای آماده کاربرد دارد.

EnglishIraqIran