New York +1555225314

پودر پنیر مانی ماس

  • Text Hover
آنالیز شیمیایی و میکروبی

  • رطوبت% :حداکثر ۵

  • نمک% :حداکثر ۸

  • چربی% :حداقل ۱۰

  • پروتئین% : حداقل ۳۰

  • کلیفرم :<10

  • اشرشیا کلی : منفی

  • توتال کانت:حداکثر ۱۰۰۰۰۰۰

  • استافیلوکوکوس:حداکثر ۱۰۰

  • کپک: حداکثر ۱۰۰

درباره محصول

پودر پنیر مانی ماس حاصل از خط تولید پنیر تازه ایرانی بوده که پس از هموژن شدن و طی مراحل تغلیظ در دستگاه اسپری درایر تبدیل به پودر می گردد و قابل مصرف در صنایع تولید کننده پفک، چیپس، بیسکوئیت، کیک و کلوچه، تافی و شکلات، سوپ و غذاهای آماده، صنایع نان و غلات و ماکارونی، پودرهای سوخاری و صنایع گوشتی می باشد.

EnglishIraqIran