New York +1555225314

پودرآب پنیر مانی ماس

  • Text Hover
آنالیز شیمیایی و میکروبی

  • رطوبت% :حداکثر ۵

  • < Ph : 5/1

  • لاکتوز% حداقل ۶۱

  • چربی% : حداکثر ۲

  • پروتئین% :حداقل ۵

  • خاکستر% : حداکثر ۹/۵

  • کلیفرم:<10

  • اشرشیا کلی:منفی

  • توتال کانت: حداکثر ۱۰۰۰۰۰

  • استافیلوکوکوس:منفی

درباره محصول

پودر آب پنیر مانی ماس به دلیل خصوصیات عملکردی و پروتئین بالا منحصر به فرد بوده و به عنوان جایگزین مناسب برای پودر شیرخشک فرموله در محصولات غذایی به کار می رود و در صنایع گوشتی، لبنی و بستنی، انواع اسنک و پفک و فراورده های حجیم شده، کیک و کلوچه، بیسکوئیت، ماکارونی، شکلات و آب نبات کاربرد دارد.

EnglishIraqIran