New York +1555225314

پودر پرمیت مانی ماس

  • Text Hover
آنالیز شیمیایی و میکروبی

  • رطوبت% :حداکثر ۵

  • Ph :حداقل ۶

  • لاکتوز% حداقل ۶۰

  • چربی% : حداکثر ۱

  • پروتئین% :حداقل ۵.۵

  • خاکستر% : حداکثر ۹/۵

  • کلیفرم:<10

  • اشرشیا کلی:منفی

  • توتال کانت: حداکثر ۲۰۰۰۰

  • استافیلوکوکوس:منفی

درباره محصول

پودر پرمیت مانی ماس از آب پنیر تازه پرمیت به روش افشان تهیه می گردد که در صنایع لبنی، شیرینی و شکلات سازی، نانوایی، فراورده های گوشتی، انواع اسنک و پفک و دسرها کاربرد دارد.

EnglishIraqIran