New York +1555225314

پودر MPC مانی ماس

  • Text Hover
آنالیز شیمیایی و میکروبی

  • رطوبت% :حداکثر ۶

  • اسیدیته% :۰/۱۳-۰/۱۵

  • لاکتوز% ۱۸-۳۰/۹

  • چربی% : حداکثر ۳

  • پروتئین% :۶۲-۶۷

  • خاکستر% : حداکثر ۸/۵

  • کلیفرم:<10

  • اشرشیا کلی:منفی

  • توتال کانت: حداکثر ۱۰۰۰۰۰

  • کپک و مخمر:حداکثر ۱۰۰

درباره محصول

پودر MPC مانی ماس کنسانتره پروتئین شیر است که از شیر تازه تهیه می گردد و به خاطر تکنولوژی بسیار مطلوب تولید از حلالیت فوق العاده ای برخوردار است .این پودر دارای پروتئین ، کازئین و همچنین پروتئین های محلول و قابل جذب بتا - لاکتا گلوبین ، آلفا - لاکتا لبومین و ایمونو گلوبین بوده و ارزش غذایی بالایی دارد، به همین جهت برای بالا بردن ماده خشک و ایجاد ویسکوزیته قوی و بهبود دهنده کامل بافت در محصولات لبنی و گوشتی کاربرد دارد و می تواند جایگزین استابیلایزر و کازئینات سدیم باشد

EnglishIraqIran